.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Град
    Plovdiv
    хм...човек се ражда с определен умствен потенциал,въпросът е как ще го развиеш :Д до 7 клас включително бях от първенците на випуска,любимка на сички....сега нещо други работи ме вълнуват,не даскало :Д

Ами поне за мен да си умен не значи по цял ден да зубриш по всички предмети и да решаваш хиляди задачи...Умен за мен е човек,който е много паметлив,успява в училище и без да е денонощно над учебниците...Имах едно такова момиче в класа си,което учеше постоянно и по всичко,решаваше хиляди неща....И айде тя е най-умната Ми при нея си беше 99% труд и 1 % ум...Аз си запомнях повечето неща в час и не беше нужно да уча вкъщи чак пък денонощно Иначе човек трябва винаги да е самоуверен и сигурен, че ще успее...Така може да постигне всичко,което пожелае Има хора,които не са глупави,но просто са мързеливи и по този начин само си вредят...Но има и такива,които наистина са си тъпи сега Абе каквото и да си говорим,трябва да се учи.Родителите ни по цял ден се трудят,за да ни осигурят всичко,от което се нуждаем...В замяна поне можем да ги радваме с високите резулати и успехи,които постигаме.

mozuka iska da qde...
    kato ne go hrani6 kak 6te stane6 umen

училището ме кара АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ден като стана да се замисля дали да не се самоубия като се метна през джама . не че съм двойкар просто ми е омръзнало .

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Ддз,аз уж 1вия срок полагах повече усилия,ама сега пак си развалих успеха,а уж се кандидатствам..... Просто компютъра е виновен за всичко..Ако нямах комп,телевизор,приятели щяях по цяяял ден да уча ама уви..
    Не може просто да прехвърлиш вината на компютъра.
    Ако си искал/а, да си седнала, да си научила!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ...ми аз примерно не уча кой знае колко много ..ама пак съм си умна
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    40 Miles from the Sun
    Мда, най-лесно е да кажем "То компютъра, телевизора и приятелите са виновни. Аз искам да уча, ама те не ме оставят на мира". Айде, моля ви се, стига с тея глупости. Ако искаш да учиш, ще учиш и без тея три неща да ти пречат. Като бях 7 клас завърших с пълно 6, ама т'ва не означава, че по цял ден съм учила - седях си и на компютъра, и гледах ТВ, и излизах с приятели. Толкова сте мързеливи днес, че няма накъде. Някой каза, че искал да има спомени с приятели, не с учене - ми, ти недей учи, пък след 20 години ще видим как със спомени ще храниш семейство.

По темата:
    Умен и интелигентен за мен са съвсем различни неща. Умен или си, или не си. Ако учиш в училище, ще станеш интелигентен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си