.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

страх от самота

Първо здравейте на всички
    Та вече съм на 16,а никога не съм имала приятел,да не говорим за целувки и т.н.това е че не знам къде е проблема.Дали аз греша някъде или....Не съм като повечето момичета(не се убиждайте..нищо лично...),но пък не съм и грозна .Някой ако има съвети приемам ги.
    Оооо и една подробност не търся момчета от рода на плейбойчетата и газарчетата.

Град
    РЮАР

Re: страх от самота

Е то другите са рядкост...

Няма да се притесняваш,всичко си идва с времето.Ще се намери някой пододящ за теб,ше дойде и твоето време
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

kak kazaha drygite Momcheta sa rqdkost no sqko neshto s vremeto si... nqma da se pritesnqvash i sichko shte se opravi Kasmet.

Повече от фен Аватара на suantito
    Охо че ти си станала за женене гадже нямаш , базиикам се иам още бая време такаче няма за какво да се впрягаш.
    п.п. Бе то и аз не съм грозерн ама си нямам приателка

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Да то е така всички сте прави,но нали знаете приятелите,когато почнат да излизат по двойки малко гадно се получава.Пък и кой не би искал малко ласки,да има на кого да се обадиш за да ти каже нещо хубаво и т.н

Spoko ,ne si izgubila ni6to .6te doide i tvoeto vreme.Ne misli 4e e golqma gazariq da si na 14/15 i da ima6 priqtel i mn uspeh4eta

Фен
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от WHY
    Първо здравейте на всички
    Привет

Не съм като повечето момичета(не се убиждайте..нищо лично...),но пък не съм и грозна .
    Страхотно е че не си като другите и не се хвърляш на врата на всеки
    Оооо и една подробност не търся момчета от рода на плейбойчетата и газарчетата.
    Всички така казвате :P Ама накрая сте май с газарчето а? А другите си оставаме сами

Оо Бъди сигурна,че не си загубила много с това,че си няма приятел (гадже ли нз).Всичко си идва с времето :P .
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Споко! Любовта се появява когато най-малко я очакваш е и аз съм на 16 и до преди няколко месеца не бях имал сериозна приятелка, но ето че когато ваобще не я търсех се появи . Пък и както казаха по-горе приятел (и то ако смяташ сериозен) не се хваща да се хвалиш наляво, надясно, че имаш "нова придобивка" . Та просто бъди себе си кефи си се на свобода и ще стане. Успех ти желая!

п.п. все пак не приемай съветами в контекст : "стой и чакай да ти падне от небето"

Цитирай Първоначално написано от WHY
    Да то е така всички сте прави,но нали знаете приятелите,когато почнат да излизат по двойки малко гадно се получава.Пък и кой не би искал малко ласки,да има на кого да се обадиш за да ти каже нещо хубаво и т.н
    ами в такъв слу4ай помоли някоя пр да доведе някое свободно мом4е(сиг 4е има такива) и ти ще си лафиш с него...а може и др да правите в последствие и така...срещай се с пове4е мом4ета и ще намериш твоя 4овек...успех :P

За всеки влак си има пътница,тей че споко ще дойде тва и време когато най-малко очакваш
    Желязна Девица

Това, че си на 16 и че до сега не си имала приятел, не е болка за умиране! Нищо не си пропуснала! И недей да съжаляваш като гледаш приятелките си с половинките им, а направи нещо по въпроса с намирането на подходящото момче, но пък и недей да изглеждаш отчаяна.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това, че си на 16 и не си си имала гадже наистина не е болка за умиране..
    А и все пак целта е, не да си имаш гадже заради идеята, а защото имаш някакви чувства към него..
    Щом не си срещнала момче, в което да се влюбиш, просто останалите не си заслужават..

Наистина срещаш МОМЧЕТО тогава, когато най-малко очакваш..
    Е, сега наистина, ако си седиш нон-стоп затворена у вас, малко трудно ще се срещнете.. освен, ако той не е някой секси пощальон, който ти носи някаква пратка до вратата..еххх...
    Излизай с приятелите си, нищо, че те ще са с гаджетата си, все пак гаджетата на някои твои приятелки си имат приятели, които са свободни, ето ти една възможност да се запознаеш с твоята половинка и да си излизате четиримата заедно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Виж, връзките до 15 рядко са сериозни.

Може би всичките хора в обкръжението ти, въпреки че те намират за красавица, не искат да тръгнат с теб, защото им показваш, че търсиш любов. А те сигурно искат гадже за имидж. Споко ве, още си млада. Мнооого млада, бих казала.

Град
    Shumen
    Vij tochno moe kopie si Az pochti predi da stana na 16 nqmah gadje i bqh po tvoq nachin ama neshtata se narediha.....Az lichno ne se zanimavah s neshta ot sorta intenzivno da si tyrsq gadje.Prosto ostavih vsichko edin vid na proizvola na sydbata i mi se podrediha neshtata....Haide uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Това, че си на 16 и не си си имала гадже наистина не е болка за умиране..
    А и все пак целта е, не да си имаш гадже заради идеята, а защото имаш някакви чувства към него..
    Щом не си срещнала момче, в което да се влюбиш, просто останалите не си заслужават..

+1

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    За всеки влак си има пътница,тей че споко ще дойде тва и време когато най-малко очакваш
    Да ама всички искаме 1-ва класа..

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Дай си скайп и ще си ходим

И аз съм като теб, но с малката подробност, че съм момче
    Малко е кофти когато си сам, знам, но пък колко от тези на нашата възраст имат сериозна връзка, каквато всички искат (предполагам?). Не мисля, че изпускаме нещо голямо

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    И аз съм като теб, но с малката подробност, че съм момче
    Малко е кофти когато си сам, знам, но пък колко от тези на нашата възраст имат сериозна връзка, каквато всички искат (предполагам?). Не мисля, че изпускаме нещо голямо
    Ем земете се тогава

Всички сте напълно прави.Вдъхнахте ми кураж :P Благодаря!!!
    п.п-от Добрич съм,ако има някой от мойто градче да пише може да се познаваме

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Е то другите са рядкост...

Така е...
    Въпреки това обаче си има и по-земни момчета като за нас - по-земните момичета. Аз се радвам, че срещнах именно такова момче. И знаеш ли, направих го по-малко от месец преди да направя 16, след като някои познати бяха минали вече по 5-6 момчета. Съмнява ме да държиш толкова просто да имаш формално човек до себе си, а да няма нищо между вас, дори най-безобидната тръпка. А пък за истински красивите неща трябва да се почака. Дали ще е много, или малко, не знам - зависи си от обстоятелствата. Но всичко рано или късно си идва на мястото. Нека дам още един пример: братовчедка ми нямаше приятел, докато не влезе в университета. После, първата година, отиде във Франция и там се запозна с едно момче от Мароко - голям сладур. Бяха се харесали много, след като тя се върна, продължиха да си пишат 2-3 години, докато тя не завърши и не отиде да работи там. Сега не е много подробна в разказите си какво става, но поне се знае, че е щастлива. Мисълта ми е, че просто в живота не знаеш зад кой ъгъл те дебне любовта, готова да връхлети сърцето ти. И че не трябва да се отчайваш. Успех!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

не ме разбирайте погрешно не искам приятел просто ей така,колкото да не е без хич хаха и аз съм на вашето мнение

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Еми просто се разтърси.. Клубове,приятели.. Или просто нет връзки и от там можете да си спретнете срещичка,така от нета са ми повечето гаджета..Само трябва да внимаваш на къф човек ше попаднеш ..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си