Здравейте
Значи, почвам възможно най-накратко да обесня ситуацията.Едно момче ме харесваше може би близо от 2 месеца и се ме врънкаше да излезем, тъй като аз нямах особено силни чувства към него все отказвах,отказвах..Е дойде момента, в който се съгласих и го попитах една вечер "Още ли е в сила поканата за кафе?" и той отговори "Да, за теб винаги е в сила" и тук свърши разговора ни, тъй като той отиде на дискотека.Но ето го и проблема -> една приятелка случайно се засякла с тяхната компания в дискотеката и ми казва сутринта (на следващия ден), че е видяла въпросното момче с момиче (да поясня, че това момиче го познавам) .. целували се, държали се за рачичка и мойта фр, разбира се попитала момчето дали ходят и той се похвалил, че тази вечер тръгнали.При което моята рекация беше ужасна .. необмислена, глупава.. пратих му смс, защото го нямаше в скайп със съдаржание "не го очаквах от теб .. нали уж искаше да стане нещо , а какво стана..тъкмо когато се съгласих ти реши да се пошегуваш с мен" , след което той веднага скъса с другото момиче.Нормално аз нямах дълбоки чувства, но сечувствах предадена..болеше ме от тази негова постъпка След което той отново ме чакаше 2-3 месеца с надеждата да се върна при него, но разберете ме .. бях наранена ..нямах сили да съм с него..не му вярвах.И какво .. случката се повтори разбрахме се да ходим на кафе в Събота, при което аз вчера научих , че той ходи с онова момиче пак... В Неделя съм канена на Рожден Ден , но лошото е, че и те двамата ще са там!! Не знам как ще ида .. просто ми е супер гадно .. едва ли ще успея да си направя купона Бих искала да му отмъстя по някакъв начин , а в същия момент не желая да му падам до нивото..Просто имах нужда да споделя .. а ще съм доволна от ваша страна на някакви съвети .. относно цялата история

Малко се олях .. съжелявам и все пак ако някой ми прочете тъпата история му благодаря