Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Е то другите са рядкост...

Така е...
Въпреки това обаче си има и по-земни момчета като за нас - по-земните момичета. Аз се радвам, че срещнах именно такова момче. И знаеш ли, направих го по-малко от месец преди да направя 16, след като някои познати бяха минали вече по 5-6 момчета. Съмнява ме да държиш толкова просто да имаш формално човек до себе си, а да няма нищо между вас, дори най-безобидната тръпка. А пък за истински красивите неща трябва да се почака. Дали ще е много, или малко, не знам - зависи си от обстоятелствата. Но всичко рано или късно си идва на мястото. Нека дам още един пример: братовчедка ми нямаше приятел, докато не влезе в университета. После, първата година, отиде във Франция и там се запозна с едно момче от Мароко - голям сладур. Бяха се харесали много, след като тя се върна, продължиха да си пишат 2-3 години, докато тя не завърши и не отиде да работи там. Сега не е много подробна в разказите си какво става, но поне се знае, че е щастлива. Мисълта ми е, че просто в живота не знаеш зад кой ъгъл те дебне любовта, готова да връхлети сърцето ти. И че не трябва да се отчайваш. Успех!