.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

моГа ли дА направЯ нЕщо и кАкво...?!

Ходих с приятеля си не много към месец и нещо, но определено се привързах доста към него.Но тои преди 1 седмица ми каза че вече не иска да сме заедно без да казва защо, но и аз не го питах. Обаче не мога да спра да мисля за него. Постоянно. И се чудя дали мога да си го върна отново обаче незнам как, защото в същото време не искам и да се унижавам пред него. Незнам какво да му кажа по точно... Плс ако някои може да ми помогне..

Град
    РЮАР

Re: моГа ли дА направЯ нЕщо и кАкво...?!

Що не го попиташ каква е причината, поради която сте се разделили...

OoO bqh f syshtata istoriq... po dobre pogovorete i ako ti kaje 4e ne iska ili kaje nqkakva pri4ina opravdavashta deistviqta mu... ostavi go ne te zaslujava.. no Pogovorete nishto ne gubish a kolkoto do unijavaneto nedei ... ako ne stane ne mu se moli.. posle shte syjelqvash Uspehi

Вземи пренебрегни Егото си и отиди да поговориш с него...поне да знаеш за какво иде реч.
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Ако наистина го обичаш - не се прави на недостъпна.Потърси го,изяснете се.Постоянно мислиш за него щото си се привързала към него можеби го обичаш и това,че той не ти е казал защо е искал да си разделите не ти дава покой по някъв начин..мила потърси го за да ти каже защо е поискал това - уверявам те,че ще ти олекне поне малко след тва напрежение..попитай го каква е причината за да сте разделени..айде..пък дано да се съберете по някъв начин..
    Желязна Девица

Супер фен
    и аз като останалите те съветвам да поговориш с него
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, наистина е хубаво да поговориш с него
    Глупаво е да сте били известен период заедно и да се разделите без да знаеш причината...
    Поговорете, може той наистина да не иска да продължите връзката си, но поне ще знаеш грешката си (ако изобщо има такава) и за напред няма да я повтаряш..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Разговори! Друг начин няма! И най-малкото заслужаваш да знаеш защо е поискал да се разделите. Но ако видиш, че вече не изпитва нищо към теб, се постарай да го забравиш, няма как да го накраш да се влюби в теб ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ами поговорете,попитай го защо е скъсал с теб,кажи му 4е все още не си го забравила и т.н.трябва да опиташ-просто не можеш да си тъжиш така по него.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Попитай го за причината, поради която сте се разделили Нищо няма да ти стане...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    мисля,4е ако сам ти обесни какво е станало,за да се разделите ще се успокоиш и по-лесно ще се отърсиш от болката си...относно това дали да се съберете отново,не знам какви са ви били отношенията,но от опит знам,4е повтарянето никога не води до по-добър резултат!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Попитай го каква е била причината за да се разделите и той да не иска повече да е с теб..ако ти каже причината поне ще знаеш каква ти е била грешката(ако изобщо си направила такава) и можеш да го помолиш за 2-ри шанс ако искаш и да се стараеш да не направиш същата грешка.тва за шанса разбирасе ако мислиш,че трябва да си с него,щот мое си намериш друг мноо бързо :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: моГа ли дА направЯ нЕщо и кАкво...?!

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Що не го попиташ каква е причината, поради която сте се разделили...
    Tova e p1rvoto ,koeto tryabva da napravish

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си