- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моГа ли дА направЯ нЕщо и кАкво...?!
Ходих с приятеля си не много към месец и нещо, но определено се привързах доста към него.Но тои преди 1 седмица ми каза че вече не иска да сме заедно без да казва защо, но и аз не го питах. Обаче не мога да спра да мисля за него. Постоянно. И се чудя дали мога да си го върна отново обаче незнам как, защото в същото време не искам и да се унижавам пред него. Незнам какво да му кажа по точно... Плс ако някои може да ми помогне..![]()
Що не го попиташ каква е причината, поради която сте се разделили...
Вземи пренебрегни Егото си и отиди да поговориш с него...поне да знаеш за какво иде реч.
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Ако наистина го обичаш - не се прави на недостъпна.Потърси го,изяснете се.Постоянно мислиш за него щото си се привързала към него можеби го обичаш и това,че той не ти е казал защо е искал да си разделите не ти дава покой по някъв начин..мила потърси го за да ти каже защо е поискал това - уверявам те,че ще ти олекне поне малко след тва напрежение..попитай го каква е причината за да сте разделени..айде..пък дано да се съберете по някъв начин..![]()
Желязна Девица
Да, наистина е хубаво да поговориш с него
Глупаво е да сте били известен период заедно и да се разделите без да знаеш причината...
Поговорете, може той наистина да не иска да продължите връзката си, но поне ще знаеш грешката си (ако изобщо има такава) и за напред няма да я повтаряш..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Разговори! Друг начин няма! И най-малкото заслужаваш да знаеш защо е поискал да се разделите. Но ако видиш, че вече не изпитва нищо към теб, се постарай да го забравиш, няма как да го накраш да се влюби в теб ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами поговорете,попитай го защо е скъсал с теб,кажи му 4е все още не си го забравила и т.н.трябва да опиташ-просто не можеш да си тъжиш така по него.![]()
Попитай го за причината, поради която сте се разделилиНищо няма да ти стане...
мисля,4е ако сам ти обесни какво е станало,за да се разделите ще се успокоиш и по-лесно ще се отърсиш от болката си...относно това дали да се съберете отново,не знам какви са ви били отношенията,но от опит знам,4е повтарянето никога не води до по-добър резултат!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Попитай го каква е била причината за да се разделите и той да не иска повече да е с теб..ако ти каже причината поне ще знаеш каква ти е била грешката(ако изобщо си направила такава) и можеш да го помолиш за 2-ри шанс ако искаш и да се стараеш да не направиш същата грешка.тва за шанса разбирасе ако мислиш,че трябва да си с него,щот мое си намериш друг мноо бързо :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Tova e p1rvoto ,koeto tryabva da napravishПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()