- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиянски историй
Предлагам тук всеки да записва най-щурата си пиянска история...![]()
![]()
Надявам се да се получи...
П.С.Сори ако темата се повтаря...
аз не пия, щото не съм от модерните
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Такива истории са си чисти компромати, затова ще се въздържа да ги споделям.![]()
Левски шампион але але!
Ще се въздържа, че такива пици съм правил че...остей са![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от air_J
![]()
![]()
![]()
Абсолютно прав си колега
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Кое е най-щурото не знам,защото не са малко.
Не че се гордея с това,просто винаги така се получава.
Напоследък съм снижила доста броя на омазванията.Гордея се!/за малко само спирам да се гордея с България,за да се погордея със себе си/.
Спомням си веднъж,когато се опитвах в продължение на около 40 минути да взема коридор дълъг 2-3 м.,за да стигна до тоалетната.Е,така и не стигнах,накрая някой добър самарянин ми услужи със сандъче за цветя,да не му оповръщам чергата у коридора.Та да..тогава беше много смешно,защото никой не се беше сетил да ме потърси за тия 40 минути и аз си се лашкам от едната стена до другата в полуседнало състояние..![]()
Двама пияни.Единия лази на четири крака,а другия се държи за една ограда и си ходи.По едно време тоя дето се държи за оградата пита другия:"Братле,ти мене уважааш ли ме...?",а другия отговаря:"Направо се гордея с тебе,копеле!" .. та така..хахах..
А и историИ се пише с две "и"-та.
mi s edna vodka prepih ta draifah 7 pyti.... tfa 6te spodelq samo
(vodkata be6e zelena qbylka )![]()
И аз имам един такъв спомен ... За това вече не пия скапана водка ...Първоначално написано от ~egoistiC
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
еми незнам честно казано .. един път братовчедките ми разказваха , че 1 час съм спорила със също пияния ми вуйчо дали има педно на покривката или неаз съм била за това че има !
в крайна сметка спора завършил с това че аз съм си бутнала чашата и вече е имало петно
![]()
А един път (това вече го помня - незнам как) бяхме на лагер .. и тъкмо тръгвахме за дискотека .. даа но преди дискотеката имаше 1 мини купонче за подгрявка ..
е малко сме попрекалили там и .. влизаме в дискотеката цялата група .. аз и една приятелка сме най-отзад .. идва нашия ред да влизаме и ние влизаме .. на 4 крака ..
![]()
та това е горе долу смешното .. другото са само глупости![]()
![]()
Офф тва пиене е ебати шибанията![]()
Напрао не ми се говори,аз повече няма да пия :/
az sprqh sled kato povra6tah ot 16tiq etaj sama si bqh vinovna az gi parjih teq kartofi..![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
14 годишните
успокойте се малко
ти ли си най-зле ?Първоначално написано от ~egoistiC
Nqmam nujda ot alkohol za da mi e zabavno i da pravq gluposti. Naslajdavam se na chasha uiski, moje bi dve, no znaq kyde da spra. Mrazq da se napivam, a nai-mnogo ot vsichko nenavijdam da gledam kak nqkoi draifa piqn..... kak moje da ste tolkova naivni? Kakvo "qko" ima v tva da si piqn?![]()
^
Някои хора пият за удоволствие,а не щото е яко.
Плюс това аз адски си обожавам махмурлуците.Изострени сетива,безпричинен смях,фабрикуване на лафчета с олдскуул привкус,комунизъм,глобално затопляне,машина за сънища и ако много ме боли глава-една бира,че да се освестим.Наздраве!
на времето като пиехем евтините български водки имаше доволно сеири. Сега сме в друга графа![]()
не знам за най щтура,но определено мойта най ненормална пиянска история беше миналата седмица, след като след полвин шише водка и малко текила съквартирантката ми си разряза ръката с кухненски нож и после получи и 3 еплептични пристъпа![]()
от тогава и не пия вече
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
ne si interesnaПървоначално написано от _donna_
![]()
Ама нали вече ти казах.
За удоволствие е.Не за "яко е" и "интересен съм".
Всичко е за удоволствие.![]()
Не ме карай да ти обяснявам какво му е хубавото да пиеш.
Защото ме мързи пък.Просто ни хвърли в трапа на емоционално и морално осакатените и ни остави да гнием.К'во ти пука.
typo e che vsichko jivo se pravi na "emocionalno osakateno" "propadnalo" "zle" "tejyk sluchai" i kakvo li ne. Pozi...Първоначално написано от _donna_
![]()
Тъпо е,когато тръгнеш да обясняваш
на хората от какво трябва да изпитват удоволствие.![]()
От както се събрах с едни типове вече нищо не ме учудва![]()
Аз никога не съм се напивала така, че да правя магарии и да не помня после и т.н. Но сестра ми доста пъти е имала изпълнения пред мен, които са ми скривали шайбата.Много луда беше като тийнейджърка.
Редовно се прибираше пияна, аз я прикирвах пред нашите, за да не се усетят. Пристига тя към 4, хвърля си дрехите на земята и се просва на леглото. Аз я преобличах, чистих й грима понякога, завивах я. Тя едвам говореше, правеше гримаси, един път както лежеше, стана и започна да танцува без никаква музикакато едвам се държеше на краката си. Та, стана глупачката, кълчи се някво ужасно и само вика:"Шон Пол!!"(тоя повец имаше известна песен тогава, явно нея си я е тананикала наум) и след 3-4 секунди падна под бюрото ми. Ама така се струполи, че се чудя как мама и тати не чуха.
Друг път беше още по-пияна, преоблякох я и я сложих да спи, след което тя повръщаше и затова й сложих 1 кошче до леглото, за повръща в него. И завивам я и тя вика с изкривена, пиянска уста:"Завий гъъъъ". И аз викам:"Кое ма, завих те!". И тя вика:"И кошчето завий!"и се хили неадекватно
И аз след нея.
Редовно е заспивала в тоалетната, аз съм я събуждала, друг път на пияна глава си прави закуска, която представлява някаква помия от криво нарязани филии хляб и салам, ама не нарязан, а чупен или късан![]()
Абе много е луда, сега не баш така, ама преди беше голямо чудо.
С нейната приятелка отиваха заедно на дискотека в съседния град и често се губеха! Така се напиваха, че всяка се чудеше къде е другата. На следващия ден си разказваха и се хилеха![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)