+1Първоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
Първоначално написано от ~Munika
![]()
![]()
![]()
В София корсет може да намериш в подлеза на НДК . Надявам се да ти е удобен , защото и аз като дарк_св се опасявам , че няма да ти е много комфортно !
Една приятелка си беше намерила корсет за 15 лв. но от Варна![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
mnogo iskam takiva korsetiПървоначално написано от zloto
![]()
![]()
ina4e az imam samo edin 4eren ne go znam to4no ot kakva materiq e i mnogo obi4am da go stqgam![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
i az mnogo iskam noo v rz ima samo takivatova e edna poznata taka de i a ziskam mno me kefqt no maika mi kato go vidqh su6tiq v ruse mi kaza 4e s toq moi bust 6tqla sum d aprili4am na folk pevica i ne mi vze
![]()
![]()
![]()
4e otkoga 4algadjiikite nosqt kakvito i da e korseti az ne sum vijdala takuv ekzemplqr e sigurno ima 6tom kazvashПървоначално написано от F@ntom4e
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Американския. Завърших тази година.Първоначално написано от ~Munika
emi nae si zapoznata na4i ... metulkite li da nosqt korseti ... ;d ili moje bi emoПървоначално написано от justme__
![]()
На много места има..Особено в Сф...Моя съм си го взимала миналата година от магазин Pink и струваше 20-25 лв, не помня....Но и аз да отбележа , че надали ще го носищ..неудобно е...Обличала съм моя 2-3 пъти и винаги съм се връщала без него...![]()
П.П - Моя е точно като този в горната снимка...![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
Първият е страхотен.....искам го....Първоначално написано от ~Munika
Мисля да си купя много ми харесва.
![]()
![]()