- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит Първи Май!
Сори,че се меся,но даже загубената ми учителка по География и Икономика ,която все още кара учениците да стават при даването на отговор в знак на уважение и за която подозирам,че е комунистка,знае,че Китай не се е развила на 2ро място по БВП заради комунизма.Първоначално написано от Цола Драгойчева
Китай е нация с население от 1 321 851 888 души при нея именно демографския фактор играе роля за развитието на търговията и бизнеса.Същото въжи и за Г8.Китай е държава с различна култура и начин на мислене.При тях не комунизма им е помогнал да се развиват нагоре,а родолюбието те са хора който ценят и уважават културата си.При тях няма действия от рода детето ша са лашка по дискотеки и купони,а мама и тате да бачкат там някаде по офиси и магазини.При тях ако детето им не се изявява в обществото с добри оценки и изяви или не помагат в семейния бизнес то бива отлъчвано от фамилията.Не случайно е това прословуто харакири.Познавам две семейства едните са кйтаици,а другите виетнамци.Едното момче при китайците е на 21 и има частен бизнес с 2 магазина и само за сравнение Иван Ангелов е българин на 23г. и за ко майка му и баща му ревът заради него.(извинавам се за примера)Като имам напредвит,че и двете семейства са почти на един и същи социален статус.При виетнамците те са търговци и всички работят заедно включително и децата им който са ми връстници и заради който майка ми и баща ми всеки ден ми казват да се стегна и да започна и аз да им помагам.![]()
Така,че ДОРКЕ недей убеждава,че чичо Тошко е спомогнал за нашия просперитет.Всеки знае,че те са манипулирали и лъгали народа.
Техният девиэ е бил:,Прост народ-лесно управление,а колкото до Националсоциализъма според мен малко хора вече си спомнят или ги интересува,какво е било.За Хитлер единственото което знам е,че е бил силна личност която бива мразена от половината население бил е художник и както Александър Велики и Чингис хан се е стремял да превземи света,примерно.
Честит празник със закъснение,за тези който го празнуваха!