.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Pokemon Forever
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Ти кво искаш ве опитах се да ти помогна.Просто разбери че на 15 години не е нормално да не мислиш за путки и купони.
    Пич казах повечето ти не си от тея заблудените,макар че и ти почваш изглежда,незна мна колко години си ?Ама това е пълно продпадане разибрам да си имаш гадже да си я обичаш и тя да те обича и диа си останете гаджета до края на живота,а вие мислите да си хваненете няекоя да я оправите и аиде чао,аидеее.
    Офф ти почваш като тея малките момиченца дето чакат принца на белия кон.Не може първата, която си хванеш и да е супер печена, точна всичко да е ОК.Да не мислиш че всеки иска да си хване пиятел/ка, колкото да се изчукат и айде по живо, по здраво.Офф какво ли ти обяснявам.Всеки си има право на собствено мнение.Айде със здраве
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от Pokemon Forever
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Ти кво искаш ве опитах се да ти помогна.Просто разбери че на 15 години не е нормално да не мислиш за путки и купони.
    Пич казах повечето ти не си от тея заблудените,макар че и ти почваш изглежда,незна мна колко години си ?Ама това е пълно продпадане разибрам да си имаш гадже да си я обичаш и тя да те обича и диа си останете гаджета до края на живота,а вие мислите да си хваненете няекоя да я оправите и аиде чао,аидеее.
    Това е ограничено мислене!Гадже се хваща с цел,защото си самотен,защото ти се е*е,защото имаш нужда от подкрепа и разбиране,защото просто искаш гадже или защото съдбата така е отредила!И никога не е 100% сигорно,че като си хванеш приятелка за да сте заедно цял живот ще сте!Защото преди да стигнеш до брак или сериозна връзка иска опит!Аз имам сериозна връзка и моите приятелки които са нямали,нямат понятие какво да правят и как да се държат,нямат представа за да изградиш и задържиш толко дълга връзка какво се изисква.. Това беше няма да пиша повече,защото виждам,че за теб сме само едни "мишки",а ти си разбирача от всичко и ще станеш най-великия,а ние ще ти коленичим да ни простиш,че някога сме писали "лоши"за теб коментари...

П.С -Даже не те познаваме,кажи име фамилия,че после като станеш известен да дойдем да ти се извиним

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

emi probvai razli4ni ne6ta i koeto ti haresa go upr redovno i takak 6te zamesti6 kompa
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    emi probvai razli4ni ne6ta i koeto ti haresa go upr redovno i takak 6te zamesti6 kompa
    ---------------------------
    Това беше няма да пиша повече,защото виждам,че за теб сме само едни "мишки",а ти си разбирача от всичко и ще станеш най-великия,а ние ще ти коленичим да ни простиш,че някога сме писали "лоши"за теб коментари...

П.С -Даже не те познаваме,кажи име фамилия,че после като станеш известен да дойдем да ти се извиним Wink
    -----------------------------

Дано някой ден ви покажа че не се базикам и точно обратното е вие се мислите за великите не аз .

Георги Райчов Георгиев

sweet_baby_cool

Мерси за съвета .

оффф не мога да повярвам! за какво се заяждате с човека заради ника му или заради подписа си да си гледа каквото иска!!!! всеки си има право да харесва каквото си иска! и аз гледам анимациионни филмчета понякога, а съм на 17! и какво лошо има да не иска да си има гадже на 15???? много добре си е решил! по-малко отговорности, повече време за себе си!

а колкото до това как да го използваш това време, ето моите съвети : чети книги, излизай по разходки, учи, захвани се с някакъв език или спорт или друга полезна дейност, която ще ти е приятна, вземи си дом. любимец, прекарвай време с вашите... (защото повярвай, един ден няма да имаш толкова време за тях и ще съжаляваш ) успех

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ауе лапее....пфф няа смисъл си хаба думите за теб.Излизай на кафе,разходки,компанийки,з рибявки толкова ли е трудно да се сетиш ве.

Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    оффф не мога да повярвам! за какво се заяждате с човека заради ника му или заради подписа си да си гледа каквото иска!!!! всеки си има право да харесва каквото си иска! и аз гледам анимациионни филмчета понякога, а съм на 17! и какво лошо има да не иска да си има гадже на 15???? много добре си е решил! по-малко отговорности, повече време за себе си!

а колкото до това как да го използваш това време, ето моите съвети : чети книги, излизай по разходки, учи, захвани се с някакъв език или спорт или друга полезна дейност, която ще ти е приятна, вземи си дом. любимец, прекарвай време с вашите... (защото повярвай, един ден няма да имаш толкова време за тях и ще съжаляваш ) успех
    Мерси много,ти си един от добреите и разбиращи ме хора .

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Начини за убиване на времето- много, стига да имаш желание. Просто се занимавай с нещо, което ти харесва- намери си още хобита, щом сегашните не са ти достатъчни. Колкото до приятелите – не се страхувай да излизаш с тях, само за да не пропушиш и пропиеш, ти щом сам не искаш- никой не може да те накара. Абстрахирай се от мнението на другите, че щом си нямаш приятелка си смотан или разни подобни глупости. Дори обратното- трябва да имаш повод за радост, че не си пропаднал колкото някои твои връстници, които освен да пушат, пият и да се праскат, друго не правят.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    Начини за убиване на времето- много, стига да имаш желание. Просто се занимавай с нещо, което ти харесва- намери си още хобита, щом сегашните не са ти достатъчни. Колкото до приятелите – не се страхувай да излизаш с тях, само за да не пропушиш и пропиеш, ти щом сам не искаш- никой не може да те накара. Абстрахирай се от мнението на другите, че щом си нямаш приятелка си смотан или разни подобни глупости. Дори обратното- трябва да имаш повод за радост, че не си пропаднал колкото някои твои връстници, които освен да пушат, пият и да се праскат, друго не правят.
    +1 Чети книги /днешното поколение не го правим/ ,аз чета ,но никога не ми е достатъчно! Има и хора където не знаят какво е книга,но това е друга тема!Не си хващай гадже няма за къде да бързаш /доколкото знам утре НЕ е края на света/ .Всичко с времето си! Аз също гледам детски филмчета понякога ,а съм на 16!Пиша се ANTIHUMAN ,ще ме критикувате ли заради ника?Или подписа ми?
    П.П. Нека хората да си говорят ,а ти си прави каквото искаш! Да не ти пука ,какво говорят за теб ,нали знаеш ти какъв си!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си