.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    до твоята звезда :)

Ето ..и на мене ми е нужен съвет !

Поредната тема от мене. Но за 1ви път не знам кое е правилното решение .. Дълго е, но наистина имам нужда някой да го прочете ..

Така това е свързано с приятелката ми.
    Имам един мн близък човек, на който всичко съм споделяла от семейни проблеми ..през любовни проблеми .. до училище и всякакви глупости.
    Чувствам я ..мммхммм чувствала съм я много .. и то за кратко време признавам, а мразя да съм уязвима и да се раздавам .. е все пак и тя ми даваше много. Признавам и няма да отричам. Никога.
    Та незнам дали за вас това което ще напиша ще бъде важно или маловажно .., но постарайте се, моля Ви, да ми влезете в положението.
    И вече най-важното - има 1 момиче които адски много мразя, много ме е наранявала, мн мръсно ми е правила, тровила ме е .. и никога не съм признаваала колко мн я ненавиждам. Е тя (приятелката ми) знаеше, доста бях плакала пред нея, точно заради онаая Ку*ка. В един момент малко се одръпнахме с В ( моето момиче), но според мене всичко щеще да се оправи, тогава когато и тя щеще да е по-свободна.Но изведнъж .. взъння и да излезем, питам я с кого е и тя ми отговаря с Кочана (така ще нарека оная) .. мълча си, но и не излизам. Просто искам да нямам нищо общо с Кочана. Но така е от мн време, тя все е с Кочана. и на 1ви ще е с нея вместо с мен. и еди кога си и еди кога си. Най- гадното е, че нищо не прави .. това са дреболии явно.
    Но в крайна сметка Кочана и беше само "позната" ( само на диско, само кафе) .. сега и аз ще съм само "позната"
    Не трябва ли да е иначе, Аз ли издребнявам и искам много.
    Или просто .............
    Кочана ....... и още ме наранява. Всичко ми взе.
    И някой ден ще я убия .. всички ще убия.

Еми незнам какво да ти кажа,аз имам само един ИСТНСКИ ПРИЯТЕЛ с който ПРИЯТЕЛ сме ПРИЯТЕЛИ от 8-9 години.

Виж дали се интересува много от тебе,ако те вика всеки ден излизай с нея и ако наистина мислиш,че ти е ИСТИНСКА ПРИЯТЕЛКА и кажи за това момиче и виж какво ще направи тя,а същевременно не обръщай внимание на оная смешка.

Град
    Троян :o)
    Цитирай Първоначално написано от Pokemon Forever
    Еми незнам какво да ти кажа,аз имам само един ИСТНСКИ ПРИЯТЕЛ с който ПРИЯТЕЛ сме ПРИЯТЕЛИ от 8-9 години.

Виж дали се интересува много от тебе,ако те вика всеки ден излизай с нея и ако наистина мислиш,че ти е ИСТИНСКА ПРИЯТЕЛКА и кажи за това момиче и виж какво ще направи тя,а същевременно не обръщай внимание на оная смешка.
    +1 !

и аз имам Истинска приятелка от 8 години иии ддз.Наистина-обясни й как се чувстваш и си поговорете за тая ( Кочана )
    шОkолuзupaнаааа

Голям фен Аватара на Ice
    Според мен е хубаво да си поговориш с твоята приятелка, и да видиш как стоят нещата.Поискаи да ти отдели малко време, излезте само двете и кажи всичко, което написа тук, ако ти е истинска приятелка както пишеш по-нагоре ще те разбере.Надявам се нещатата да се оправят! Успех
    Everything happens for a reason..

YfF tva e mn losho,kakto si i znaesh de...Na men tva mi izglejda,che tvoqta pr-ka go pravi narochno..Sled kato si i spodelqla tolkova mn i dori si plakala pred neq zarad toz ko4an..prosto tva momiche nqma obesnima prichina,zashto go pravi spored men,za da te drazni..I az sum imala podobni sluchki i az dori sum pravila taka...da izlizam s chovek,kogoto nai-dobrata mi pr-ka mrazi,no tova e zashtoto iskah da q draznq...i taka si obesnqvam postupkata na tvoqta pr-ka..No vse pak naistina trqa da pogovorish s neq i da q popitash,zashto postupva taka?Ti se nujdaesh ot tozi otg..az ako bqh na tvoe mqsto shtqh da popitam..Vupreki vsichko,shtom q chuvstvash tolkova blizka i to ima zashto...Pojelavam Ti Priqtelstvoto Vi da se zapazi i tq poveche da ne izliza s toq ko4an,zashtoto sus sigurnost znae,che tva te naranqva ujasno mn..Uspehi !!!
    Хорското мнение след мойто погребение!!!

Град
    Мерси на всички писали до тук. На пр-ката ми и .. пратих едно нещо което написаах и естествено линк към тая тема .. и тя сиг и това ще прочете. и ще излизаме на кафе. ии .. а ще видим.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Мерси на всички писали до тук. На пр-ката ми и .. пратих едно нещо което написаах и естествено линк към тая тема .. и тя сиг и това ще прочете. и ще излизаме на кафе. ии .. а ще видим.
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

bRigHt [!] m00rnInGstaR написа:
    Мерси на всички писали до тук. На пр-ката ми и .. пратих едно нещо което написаах и естествено линк към тая тема .. и тя сиг и това ще прочете. и ще излизаме на кафе. ии .. а ще видим.
    После,ако желаеш можеш да напишеш дали всичко вече е наред .
    Хорското мнение след мойто погребение!!!

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Ne se ot4aivai.Istinski priqteli v tozi jivot nqma,priemi go.A ako ima 6te sa mnogo malko.Spri da se pulni6 s omraza.Nqma smisul.Dori naistina ''Kochana"da e otnela priqtelkata ti ne moje6 da q spre6 nito da q vurne6.Usmihni se i vurvi napred!Jelaq ti uspeh..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Em qvno 6tom taq tvoita fr se mukne s Ko4ana ( hahahahahah) iska po nqkakuv na4in da ti pokaje 4e ve4e ne iska da e tvoq priqtelka i kato se sbliji s tvoq vrag iska da te podrazni :P Qvno ve4e ne iska da ste taka blizki....Ili puk prostoo Ko4ana ve4e i e stanala po simpati4na ii i e po - priqtno s neq Moje ve4e da ste si ymruznali :P Moq suvset e da produlji6 napred i da ne pokazva6 4e si tolkova naraneni ot tova koeto e napravila tvoqta priqtelka.Tova moje da q podrazni kato visi 4e ti ne se ovijda6 i ne ti pyka i da poiska otnovo da e s teb :P Ako isak6 da i go vuren6 puk ti se sbliji s 4oveka koito tq ne haresva ili s horata koito ne haresvat neq

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    хахх.. аз иам един авер дето му викат кочана..
    но няма значение.. дърпай се по-бързо от това положение, тъй като нищо хубаво няма да видиш.. от личен опит го знам
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

мдааа тва ми е познато и мен така ме заряза "най-добрата" ми фр ама както и да е...................

ми опитай се да поговориш с нея и ако ти е истинска приятелка ще спре да излиза с Кочана...

Град
    Излязох ме, видях ме се и се постарахме да се изясним. И уж всичко се подобри, но .. незнам какво може да стане по нататак.
    Вече е малко по различно, съжелявам В.
    Не знам дали да обръщам вече толкова внимание на това което се случва, ако всичко бъде окау- супер. Ако не е и наполовина окау - ще бъде гадно. Може би трябва време да видим кво ще стане с приятелството ни.
    Верно някой каза "Няма приятели, има само познати". Може би е така. Но и от добри познати се нуждаем.

абе и аз съм в един подобен случей с някои разлики де.. и с бфр-ката ми се изяснихме горе-долу и тя каза че все още съм и бест фр както и тя на мееен и снетърпение чакам да я видя пак
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си