ам значи..преди броени минути разбрах че момчето с което сам в момента е правило секс с друго момиче...по принцип нещата с нас стоят така..тои не е от българия тук е за да играе волейбол на 22 години е и е само заради волейбола тук...ам той ми беше първото момче(сексуално) в продалжение на 2 месеца редовно се виждахме (предимно връзката ни се градеше на секса и мене и него това ни удовлетворяваше) аз винаги съм му казвала че ако иска секс с други момичета нямам нищо напротив..но днес разбирам че е спал с друга която даже и я познавам...след 3 дни тои си отива в неговата държава за около 5-6 месеца...катоси дойде мн ясно че няма да сме заедно...не искам а и няма да мога толкова много време да го харесвам че да го чакам...както споменах тои ми е първи и единсвен за сега..и много много се ядосах за това момиче..утре ще се видя с него..поне така се разбрахме но да ходя ли на срещата или да не ида и повече никога да не се срещна с него...да се поддам ли на желанието ми да съм с него...или да не потъквам достойнството си и да му го върна..в смисъл много ще е тъпо той да е правил секс с друга и аз пак да тичам при него.Аз го попитах дали наистина е правил секс с другата и тои не отрече ..призна си ми.Аз в последно време също му изневерих с 2 момчета но само целуване не секс,чувствам някаква несигурност в него.Мисля че той ме използва само заради секса до някъде го оправдавам защото спорта е на първо място за него...между нас няма любов..моите чувства се доближават до любовта но не е...таа нз какво да правя..много много много сам объркана...да ходя ли утре или да го оставя да чака..? плс кажете ми