.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

как се запознахте...

инетересно ми е как и къде сте се запознали с 4овека в който сте влюбени или вашето гадже
    слу4айно,4рез познати,в у4илище или...???
    и веднага ли си паднахте по него/нея или постепенно? А тя/той?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ayy tova e istoriya ,koyato.......
    emiiii toy e priyatel na nay-dobriya mi priyatel ( )))))) ) edin den moya nay-dob1r friend re6i da me zapoznae s nego i ok nali vidyahme se i az po princip nikoga ne pravya sex na p1rva sre6ta ,no stana ... iii sled tova se vlubihme ))))

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Хах със сегашното ми гадже запознанството беше от нейна страна и тя ме мислила за надут 1 ден с едно момче от моя клас ни изгониха от час по български(няма да кажа за какво ) и отивахме към салона да играем тенис и както вървяхме по коридора и имаше 2 момичета моето гадже и една от нейния клас.Моя приятел каза "Ей момичета искате ли да ви научим да играете тенис на маса" Те казаха че неискат но после дойдоха.Мойто гадже дойде при мен и почна да ми говори нещо там да се заговорим и ми каза "Теб май те е срам щото ако теб те е срам и мен ме е срам " при което аз се заласнах да се смея и казах че не съм от срамежливите и започнах да я уча да играе тенис при което само се смях .Аз й имах скайпа от преди време но сме си писали 1 2 пъти и то много малко.После започнахме много да си пишем и така стана раотата.Излезнахме на кафе и всичко се получи

Град
    somewhere over the rainbow
    Има много такива теми!

Ми както обикновенно бях с една група приятели навън и той дойде заедно с неговите приятели и те почнаха да си говорят с нас.Още кат го видях много ми хареса,а като разбрах,че си няма гадже иии..просто си казах "трябва да е мой" Зехме си скайповете и там той ми каза че съм му симпатична и от сорта..Излезнахме няколко пъти и накрая аз си признах,че го харесвам после и той ми го каза и ми предложи и тръгнахме много си го оообичкаммм
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    С гаджето ми се запознахме в един чат (колкото и тъпо да звучи) . Писахме си там известно време и после аз му исках skype , но той не искаше да си го даде и така трябваше да понахалствам маничко за да го получа . Накрая все пак ми го даде . Там си писахме доста време , но всичко беше само като приятели и никой от двама ни даже не се е замислял, че може да стане нещо между нас . После почнаха едни свалки , първо само на базик , но после и по сериозни . После той ме покани да излезем и т.н. Сега сме си заедно и много се обичаме
    П.П. Добре че понахалствах малко , защото ако не бях аз сега нямаше да сме заедно

Запознахме се чрез една приятелка от даскало.Той е неен първи братовчед и ни запозна!Ама тогава никак не ми харесваше... Не знам как изведнъж се влюбих в него! Беше рано сутринта на автогарата хахаха тогава и не виждах много добре ,защото беше зима и беше тъмно сутринта в 7:00 и също много ми се спеше,а и сърцето ми беше скоро разбито,за да гледам по друг начин... и така...

Миии с момчето,което обичам истински (т.е. бившия ми) се запознахме ето така...
    Една вечер бяхме се събрали приятели в едно момиче На мен ми беше супер криво (имах семейни проблеми) Взехме няколко бири,мезета,надухме музиката...понапихме се...и един много добър приятел ме дръпна на една страна и каза,че супер много ме харесва и ми предложи...Аз под въздействието на алкохола се съгласих Ходихме около седмица ... В един от последните ни дни отидохме в едно заведение,където се събираше неговата компания И там видях моята най-голяма любов Страшно много си го харесах това момченце,но бях 101% сигурна,че никога няма да ми обърне внимание Отидохме в тях с тогавашното ми гадже и още един мой много добър приятел След няколко дена се наложи да му намеря скайпа за да ми прати едни снимки и така се започна Около месец ме зарибяваше и все искаше да излезем,но на мен ми беше някак кофти И накрая една от моя клас ми вика "Тая няма да я бъде" взе ми GSM-a и му писа СМС Нещо от сорта "Р.още навит ли си да излезем Ако си пусни 1 сигнал и след 30 мин. те чакаме пред ... (едно даскало) Аз ще съм с една приятелка ако искаш и ти ела с някого" И така видяхме се И оная ме дърпа назад и ми вика "Абе ти добре ли си виж колко е сладък я си го хващай докато не са ти го взели" След барчето Р. ме дръпна на една страна пита ме какво съм решила и така Еххх като се сетя за този случай и ми се

Град
    РЮАР

Re: как се запознахте...

Една вечер седях с приятели в FunCity и е без да искам се об1рнах к1м входа на заведението и тогава влезе ТЯ.. д1лгите руси коси.. синио зелените очи.. перфектното тяло.. перфектно изваяното лице.. ( и естестено, което всеки м1ж би погледнал - дупето....) просто перфектната отвсяк1де.. Гл1тнах си граматиката, следейки я как минава покрай мен.. усмихна ми се... и в момента, който отмона казан приятелите с мен : " Влюбих се! "... и в този момент един от приятели ми изрече думите : " Ама аз я познавам, това ми е бившето гадже.. ". Очите ми светната в този момент... веднага отидох да ме запознае...през цялата вечер то не бяха усмивки, погледни... и ето ни сега ( утре 2 Май ) правим 1 месец..

срещнахме се неволно на луната

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    срещнахме се неволно на луната
    там е мн романти4но

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Една вечер седях с приятели в FunCity и е без да искам се об1рнах к1м входа на заведението и тогава влезе ТЯ.. д1лгите руси коси.. синио зелените очи.. перфектното тяло.. перфектно изваяното лице.. ( и естестено, което всеки м1ж би погледнал - дупето....) просто перфектната отвсяк1де.. Гл1тнах си граматиката, следейки я как минава покрай мен.. усмихна ми се... и в момента, който отмона казан приятелите с мен : " Влюбих се! "... и в този момент един от приятели ми изрече думите : " Ама аз я познавам, това ми е бившето гадже.. ". Очите ми светната в този момент... веднага отидох да ме запознае...през цялата вечер то не бяха усмивки, погледни... и ето ни сега ( утре 2 Май ) правим 1 месец..
    уписа ми идеала за жена, я метни една снимка на ЛС
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

в 4атаа
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Враца
    еми в училище и аз и зех номера и скайпа и всичко стана ама свърши ама живота продължава
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на babity

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    и ето ни сега ( утре 2 Май ) правим 1 месец..
    Браво! Надминаваш себе си!

Пък ние с моя се запознахме... хм... ми... тук!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ами малко тъпо звучи, ама в сайт за запознанства(е нали все пак е затова ) После си писахме по скайп, срещнахме се лично и...... сме си заедно сега )

Мега фен Аватара на iiirish
    ох, болната ми тема
    ами в такси

В училище се запознахме.Един ден го видях в коридора и ми направи впечатление,че ме сочеше и постоянно ме гледаше.По-късно на тренировките ми след училище го видях.Толкова готино играеше,че реших да го заговоря.Същата вечер ми писа и така...скоро излязохме заедно и на втората среща вече се натискахме

Ами...историята дълга
    Първо на един концерт се запознахме,купонясвахме заедно
    ии на следващия ден излязохме да караме скейт заедно на рампата във Варна (тогава бях супер зарибена по sk
    Докато има слънце на небето,
    докато има beat в сърцето.

emi parvo po kafetata si go zapliuh (beshe i v kompaniqta na edna moq fr)sled tova go namerih v impulse i po4nahme s zaribqvkite i taka 3 meseca i 1 sedmica ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    BurGasSs 8-)
    случайно се запознахме..... веднъж когато с компаниите се бяха събрали.... не точно ,но бяха на няколко метра , и те дойдоха при нас и той седна до мен..... всъщност офииално не сме се запознали

Град
    РЮАР

СпаМ !

Емии... той беше приятел на една от най-близките ми фр-ки... 2 години и половина бяхме на "здравей" само...след това се разписахме в скайп-а и хлътнах здраво...

2006 година ... Бях на плаж,постоянно гледах кой има в басейна и ми се мяркаше пред очите некфо момче постоянно ... Той също ме гледаше ...Легнах да се пека,обръщам се по едно време той идва към мене ... запознахме се и тфа беше .. помня дори че първоначално бях забравила името му и на другия ден го питах отново как се казва .. Така се запознах с човека който ОБИЧАМ !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

ami...na Edin Rojden Den.., na koito az vsushtnost mnogo se kolebaeh dali da otida..poradi pri4inata,4e v pove4eto slu4ai si prekarvah adski sku4no..

..no! re6ih da otida..bqhme 3 momi4eta i mom4eta ostanaloto (priqteli na rojdennika)..ot koito poznavah vsi4ko bez GADJETO MI :P.. i togava nishto,zapoznahme se i tva e..posle 4uh ot nqkolko 4oveka 4e toi me e haresal ii postepenno mi se vku4i v skype ...izlizahme nqkolko puti ...(okolo mesec)... i nakraq az ve4e po4nah da go haresvam mnogo i sedrazneh,4e samo si IZLIZAME i nishTo..! I mu bqh napisala edin sms...sled koeto se vidqhme vednaga na drugiq den i be6e mn GOTINO.. i taka.. tva be6e kraq na 2007... i sega o6te sums nego i SUM MNOGO SHTASTLIVA ... :P
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си