- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се запознахте...
Колкото и банално да звучи - запознахме се в мИРКЕдна фр-ка го зарибяваше и ми прати негова снимка, и аз реших да му пиша ей-така на бъзик и стана всичко
![]()
ми една моя приятелка беше ходила с него и така..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Amiii toi doide v sredata na 9 klas i az bqh pyrvoto momi4e koeto go zagovori i oshte togava si go haresahi sled vreme vzehme 4e se vzehme :P A kak stana neznam
Mnogo si go obichkam i veche 7 meseca sme zaedno
![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
ми бях болен от Пневмония запознахме се в болницата...нийното дете беше болно и след като изленахме решихме да пием кафе приятелски след което тя ми се нахвърли и въпреки че беше 6 год по голяма мн я обичах ама адски много и още я обичам дори след като мина 1 година от както се разделихме![]()
![]()
![]()
![]()
смених си училището посредата на учебната година.. и доидох в канада.. знаете как са работите тук .. нямате клас секи час с различни хора... и в началото си спомням като доидох и седях самичка междучасията щото не познавах никои и в един такъв момент тои доиде ии пита ме как съм бла бла.. тогава ми направи впечатление само че този човек би могъл да ми бъде много добър фр..(пък и беше супер сладък!) щото мислим по еднакъв начин г/д (: и после сичко почна когато (аз имам драма клас с него) и в един такъв клас тои обясняваше как никога не би изневерил на гаджето си защото маика му е била лъгана от баща му .. и тои е усетил болката и .. мн мн мн силно впечатление ми направи тогава и оттогава не мисля че е просто "сладък" .. (: а тои е поне за мен (:
Ей тука, от форумаПосле супер дълго време си говорехме в скайпа и накрая кво стана...
![]()
![]()
Робинята на Quench
Амии ние не ходиме,ама почтиТа..гледах си аз тука по форума и взех скайпа ей така щот ми беше тъпо
Иии писахме си,отначало хич не ми хареса,и преди 2-3 седмици реших да му пиша,почнаха едни закачки,смс-и,ала бала и такам
Сега съм луда по негоо
Ии стискайте палци да стане работата
![]()
toi me zagovori
амии.... във МИРК преди доста време ллл но бяхме само приятели _дори познати... но тшй си направи нов скуре и аз го намерихтой дори беше ме забравил ...но от приказка на приказка решихме да се видим и то точно на 14 февруари и пониже купончето беше в тях
а аз бях доста пийнала -останах и така
![]()
ami...edin den vlqzoh v mirc...i slu4aino mi se joina toi...pochnahme da 4atkame...(ne se poznavahme do togava) daje...parvo se ebavahme edin s drug..sled vreme 4atkahme po seiozno...re6ihme da se vidim....okolo 4-5 meseca bqhme kato brat i sestra i sega hodim ve4e godina i 2 meseca![]()
Запознахме се по скайп,колкото и банално да звучи...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Амии..беше преди 3 години
на една екскурзия,той дойде в моето бунгало,после всички си легнахме в едно легло голямо аз бях до него и така,после започнахме да поддържаме връзка..
иначе не е от моя град и не е от моето училище
значи в човека в който съм влюбена (много го обичам) ами запознахме се в aha.bg той ми беше писал че отдавна ме знае виждал ме е много пъти (понеже моето учелище е точно до неговия блок и като отиваме някъде с класа и минаваме покраи блока му,пък и винаги като ходя към центара минавам покраи тях от там ми е пътя)и много ме бил харесал и така почнахме да си говорим там после си сменихме skype почнахме да излизаме на кафе (не всеки ден сигурно излизахме общо 3 пъти на кафе) и той ми каза че мн. си пада по мен и дрън дрън и тръгнахме ... но аз будалатаго оставих защо ли?ами почнах да се влюбвам пък аз се пазя много от любовта понеже не бих могла да преживея да ми разбият сърцето ... и така след година две оставих го хубаво ама толкова съм хлътнала че постоянно си мисля за него пък той ... той е с друга ... и така
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
dalga istoriika