.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    На един концерт се запознахме той ме беше харесал много преди това ама аз не исках да се запознавам с него ама накрая ме измами и си го обичкам мн мн вече близо една година бтв него го беше срам да се запознае с мен и прати брат му

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Колкото и банално да звучи - запознахме се в мИРК Една фр-ка го зарибяваше и ми прати негова снимка, и аз реших да му пиша ей-така на бъзик и стана всичко

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми една моя приятелка беше ходила с него и така..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Amiii toi doide v sredata na 9 klas i az bqh pyrvoto momi4e koeto go zagovori i oshte togava si go haresah i sled vreme vzehme 4e se vzehme :P A kak stana neznam Mnogo si go obichkam i veche 7 meseca sme zaedno
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

ми бях болен от Пневмония запознахме се в болницата...нийното дете беше болно и след като изленахме решихме да пием кафе приятелски след което тя ми се нахвърли и въпреки че беше 6 год по голяма мн я обичах ама адски много и още я обичам дори след като мина 1 година от както се разделихме

смених си училището посредата на учебната година.. и доидох в канада.. знаете как са работите тук .. нямате клас секи час с различни хора... и в началото си спомням като доидох и седях самичка междучасията щото не познавах никои и в един такъв момент тои доиде ии пита ме как съм бла бла.. тогава ми направи впечатление само че този човек би могъл да ми бъде много добър фр..(пък и беше супер сладък!) щото мислим по еднакъв начин г/д (: и после сичко почна когато (аз имам драма клас с него) и в един такъв клас тои обясняваше как никога не би изневерил на гаджето си защото маика му е била лъгана от баща му .. и тои е усетил болката и .. мн мн мн силно впечатление ми направи тогава и оттогава не мисля че е просто "сладък" .. (: а тои е поне за мен (:

Мега фен
    Град
    SF
    Ей тука, от форума После супер дълго време си говорехме в скайпа и накрая кво стана...

Робинята на Quench

Амии ние не ходиме,ама почти Та..гледах си аз тука по форума и взех скайпа ей така щот ми беше тъпо Иии писахме си,отначало хич не ми хареса,и преди 2-3 седмици реших да му пиша,почнаха едни закачки,смс-и,ала бала и такам Сега съм луда по негоо Ии стискайте палци да стане работата

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    амии.... във МИРК преди доста време ллл но бяхме само приятели _дори познати... но тшй си направи нов скуре и аз го намерих той дори беше ме забравил ...но от приказка на приказка решихме да се видим и то точно на 14 февруари и пониже купончето беше в тях а аз бях доста пийнала -останах и така

ami...edin den vlqzoh v mirc...i slu4aino mi se joina toi...pochnahme da 4atkame...(ne se poznavahme do togava) daje...parvo se ebavahme edin s drug..sled vreme 4atkahme po seiozno...re6ihme da se vidim....okolo 4-5 meseca bqhme kato brat i sestra i sega hodim ve4e godina i 2 meseca

Град
    СофиЯ

Re: как се запознахте...

Запознахме се по скайп,колкото и банално да звучи...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Here without you...
    Амии.. беше преди 3 години на една екскурзия,той дойде в моето бунгало,после всички си легнахме в едно легло голямо аз бях до него и така,после започнахме да поддържаме връзка.. иначе не е от моя град и не е от моето училище

значи в човека в който съм влюбена (много го обичам) ами запознахме се в aha.bg той ми беше писал че отдавна ме знае виждал ме е много пъти (понеже моето учелище е точно до неговия блок и като отиваме някъде с класа и минаваме покраи блока му,пък и винаги като ходя към центара минавам покраи тях от там ми е пътя)и много ме бил харесал и така почнахме да си говорим там после си сменихме skype почнахме да излизаме на кафе (не всеки ден сигурно излизахме общо 3 пъти на кафе) и той ми каза че мн. си пада по мен и дрън дрън и тръгнахме ... но аз будалата го оставих защо ли?ами почнах да се влюбвам пък аз се пазя много от любовта понеже не бих могла да преживея да ми разбият сърцето ... и така след година две оставих го хубаво ама толкова съм хлътнала че постоянно си мисля за него пък той ... той е с друга ... и така
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    sofia
    dalga istoriika

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си