.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

ВЕЧНИЯТ ВЪПРОС!!!

za6to obi4ame teq det bqgat ot nas,i bqgame ot tezi koito ni obi4at
    Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...

za6toto sme tupi!

Град
    In Devil's Castle
    абе не е баш така....винаги се случва да харесваш и да е споделено...иначе за тези,на които им се случва-може би по-интересни са тези,които са безразлични към нас,а не тези,които ни преследват
    someone else...

Ако искаме някой който не можем да имаме ... значи просто той/тя не влиза в пъзела. Представете си живота като една от онези картинки направени от точки които ние трябва да свържем, само дето не е задължително да е с прави линии. Т.е. ако искаме си скъсваме дивия, за да имаме този невъзможен човек ... и след като видим, че не става - му теглим едни майни, след което разбира се, се появява от някъде друг, по-готин човек, който ни размътва бозицата в главиците и онзи предишния се завръща с думите "... ма аз размислих, убичъм тъ.." и ние "ми ... сори ама мекия" ... звучи ли ви познато !?!? или просто
    защото искаме да имаме, това което нямаме.
    всъщност това е нещо основно. Когато човек има нещо той не осъзнава неговата стойност и започва да търси това което няма. Все пак при любовта, ако е истинска не би трябвало да се наблюдава това. Но хората които са срещат истинската си любов са много малко. Повечето се лутат от един партниор на друг и така цял живот. Някои дори изгубват вярата си че истинска любов изобщо съществува.
    П.С-има вече такава тема!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Re: ВЕЧНИЯТ ВЪПРОС!!!

Цитирай Първоначално написано от kiflata
    еми за първото - може би защото колкото си по недостъпен и труден толкова си по-интересен..незнам честно казано и аз немога да си го обясня това..
    Желязна Девица

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Ако искаме някой който не можем да имаме ... значи просто той/тя не влиза в пъзела. Представете си живота като една от онези картинки направени от точки които ние трябва да свържем, само дето не е задължително да е с прави линии. Т.е. ако искаме си скъсваме дивия, за да имаме този невъзможен човек ... и след като видим, че не става - му теглим едни майни, след което разбира се, се появява от някъде друг, по-готин човек, който ни размътва бозицата в главиците и онзи предишния се завръща с думите "... ма аз размислих, убичъм тъ.." и ние "ми ... сори ама мекия" ... звучи ли ви познато !?!? или просто
    защото искаме да имаме, това което нямаме.
    всъщност това е нещо основно. Когато човек има нещо той не осъзнава неговата стойност и започва да търси това което няма. Все пак при любовта, ако е истинска не би трябвало да се наблюдава това. Но хората които са срещат истинската си любов са много малко. Повечето се лутат от един партниор на друг и така цял живот. Някои дори изгубват вярата си че истинска любов изобщо съществува.
    +1 точно така мацко - защото искаме да имаме,това което всъщност нямаме,а всичко друго,което имаме не ни е интересно вече - просто почти не обръщаме внимание на това,което имаме..обаче ако нещо стане с въпросното нещо и го загубим - точно тогава си даваме сметка какво сме имали и след тва си праскаме главите защо сме го загубили..
    Желязна Девица

Мега фен Аватара на babity
    бе вие що не направите още една такава тема?!

кръговрата на живота...

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    zashtoto iskame da naranqfame i f posledstfie da sme naraneni da obi4ash e kato da zablujdafash sebe si
    без ПОДПИС ... xD

Повече от фен Аватара на suantito
    Защото бягането е полезно

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    варна
    Вечният въпрос,вечно повтарящите се теми...Защо?!

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    sofia
    takiva sa ni vkusovete qvno

Град
    Boulevard of broken dreams
    za6toto isk tva koeto nqmame a i e po-interesno da bqga6 sled nqkoj ot kolkoto da si ima6 nqkoj koito znae6 4e si te obi4a i ti go dr1nka do pob1rkvane kato goni6 nqkoj ima nekvo 4uvstvo na nesigurnost koeto e mn priqtno

щото сме хора

щото винаги искаме това което нямаме а когато го полу4им го оставяме и тругваме след друго

Мега фен Аватара на koalka
    Това не е вярно...поне за мен.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Защото бягането е полезно
    мерси за дозата смях
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: ВЕЧНИЯТ ВЪПРОС!!!

Цитирай Първоначално написано от kiflata
    Че .. това ли е вечния въпрос ?
    Не знаех ..
    Иначе е интересен ..
    на това му се казва .. съдба :Р
    Нещо като закона на Мърфи .. когато търсиш нещо няма да го намериш , а когато го намериш - не ти трябва ..

Зависи от случЕя.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    za6toto sme tupi!

+1

Мега фен Аватара на iiirish
    ще бягаш и ще се криеш до време, но се в един момент двете парченца на пъзела ще се съединят. пък и честно казано мисля, че преувеличавате за тази игра на "гоненица"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Човек търси това което няма и в търсенето продапа все по надълбоко

Случвало ми се е преди години едно гадже да ме зареже заради друг и после стана така че ми звънеше и се молеше да се върне при мен защото не осъзнавала какво съм бил аз за нея и аз категорично казах Не.Тя ми заби такъв нож в гърба че направо се бях озлобил много
    Но с моя голям инат бързо я забравих

Живот,мила.Но това си е строго индивидуално...поне аз така мисля

Защото когато искаме нещо ни е интересно да се борим за него,а когато го получим,вече губим интерес

MRAZQ GO TOVA GADNO NESHTY MAMKA MU NZ PROSTOOO TOVA 4USTVO OSESHTAM 4E VE4NO SHE ME GONI ;(
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    za6toto sme tupi!

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си