.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Мисля че е малък проблем

Значи забелязал съм при почти всеки втори човек го им това.
    Ина мене от няколко месеца ми стана,но е имало и дни който ми се оправя.
    Говоря за едно нещо свързано с очите.
    Едното ти око е с няколко 2-3 милиметра сигурно по неравномерно от другото.Така е при мене,незнам сигурно ми е станало от много игра или нещо такова,наскоро ходих на лекар и тя ми каза че ми няма нищо(очна лекарка),а мойта лекарка ми каза че е било верно малко неравномерно,ама това го има почти всеки човек,дори без да знае.
    ПОНЯКОЙ ПЪТ СА МИ НОРМАЛНИ.
    Ето вижте картинка,за нещо е такова говоря.

Забележете,как едното око е се едно до края нещо такова,а другото има малко бяло в началото защото 1-2-3 милиметра по-натам нещо такова.

Ако знаете от какво може да мие станало кажете ?
    И знаете ли дали мога да се оправя и някой от вас има ли същия проблем или имал ли е ?

Град
    Враца
    ти си ИДИОТ ама чесно

а моя проблем е че дясното ми око е по малко от лявото некво зле е
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    ти си ИДИОТ ама чесно

а моя проблем е че дясното ми око е по малко от лявото некво зле е
    Аз говоря сериозно,не се базикам .

Град
    in your sweet dreams
    алелеееееееее
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Щом го има при всеки човек...примири се!Явно е нормално!

Майче не трябваше да пускам темата,то се знаеше че няма какво да кажете .

Цитирай Първоначално написано от Pokemon Forever
    Майче не трябваше да пускам темата,то се знаеше че няма какво да кажете .
    Ami, pi4, tova sa neseriozni raboti. Shtom nqma6 nikakav problem sas zrenieto, togava kakvo. Ne razbiram i otkade pak ti e hrumnalo, 4e e to4no taka. Da, vazmojno e da ima malko otklonenie, no to opredeleno e nezna4itelno, prekaleno nezna4itelno. I tazi "grafika" na paint-a, koqto si postnal...e,izvinqvai, kak da komentirame? Spoko, hi4 i ne se kosi za tova, shtom si jiv i zdrav - nishto ti nqma.
    Τώρα είμαι καλά.

Град
    {}град на мечтите{}
    леле не нападайте чак така човека-просто иска да попита...а ти спокойно, нали при всички хора е така
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Голям фен Аватара на 50cent
    олееее ми да на мен единия ми крак е 2 метра по дълаг от другия едната ми буза на гъза е черна а другата бяла малее и тва при всеки втори човек мани мани че един ден като си седях пред огледалото жидях че пишката ми излиза от корема и тва при всеки втори човек го има и не аз не се базикам

Това са българите има само няколко добри човека тука,сички се ... .

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Вие па много го нахранихте
    Не е пич само спокс, щом си отишъл на личният ти лекар, на очен лекар и са ти казали, че нищо ти няма, кво се притесняваш.Дори и да го имаш може да е от растежа, от пубертета знам ли.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Лелееее това е невероятно ти се нуждаеш от малко въздух и цигари (ШЕГУВАМ СЕ,не ме нападай) ....Разбира се , че при всеки е така ако погледнеш на дясно,лявото око никога не достига на 100% дясната страна и обратно,лично аз съм го чела в книга!Даже сега и аз се загледах и е така!Спокойно очите са ти напълно нормални

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Лелееее това е невероятно ти се нуждаеш от малко въздух и цигари (ШЕГУВАМ СЕ,не ме нападай) ....Разбира се , че при всеки е така ако погледнеш на дясно,лявото око никога не достига на 100% дясната страна и обратно,лично аз съм го чела в книга!Даже сега и аз се загледах и е така!Спокойно очите са ти напълно нормални
    Мерси за информацията .

Град
    ... Some happy place ...
    Offf we da ti imam problemite
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    хМ.. Не съм го забелязала това при мен,но щом очната лекарка ти е казала че ти няма нищо,значи просто си е вродено и си го забеляза; твърде къно..Офф нз на кфо може да се дължи..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си