- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мисля че е малък проблем
Значи забелязал съм при почти всеки втори човек го им това.
Ина мене от няколко месеца ми стана,но е имало и дни който ми се оправя.
Говоря за едно нещо свързано с очите.
Едното ти око е с няколко 2-3 милиметра сигурно по неравномерно от другото.Така е при мене,незнам сигурно ми е станало от много игра или нещо такова,наскоро ходих на лекар и тя ми каза че ми няма нищо(очна лекарка),а мойта лекарка ми каза че е било верно малко неравномерно,ама това го има почти всеки човек,дори без да знае.
ПОНЯКОЙ ПЪТ СА МИ НОРМАЛНИ.
Ето вижте картинка,за нещо е такова говоря.
Забележете,как едното око е се едно до края нещо такова,а другото има малко бяло в началото защото 1-2-3 милиметра по-натам нещо такова.
Ако знаете от какво може да мие станало кажете ?
И знаете ли дали мога да се оправя и някой от вас има ли същия проблем или имал ли е ?
ти си ИДИОТ ама чесно
а моя проблем е че дясното ми око е по малко от лявотонекво зле е
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз говоря сериозно,не се базикамПървоначално написано от skatemore
.
Щом го има при всеки човек...примири се!Явно е нормално!
![]()
![]()
![]()
Майче не трябваше да пускам темата,то се знаеше че няма какво да кажете
![]()
![]()
.
Ami, pi4, tova sa neseriozni raboti. Shtom nqma6 nikakav problem sas zrenieto, togava kakvo. Ne razbiram i otkade pak ti e hrumnalo, 4e e to4no taka. Da, vazmojno e da ima malko otklonenie, no to opredeleno e nezna4itelno, prekaleno nezna4itelno. I tazi "grafika" na paint-a, koqto si postnal...e,izvinqvai, kak da komentirame? Spoko, hi4 i ne se kosi za tova, shtom si jiv i zdrav - nishto ti nqma.Първоначално написано от Pokemon Forever
![]()
![]()
Τώρα είμαι καλά.
олееее ми да на мен единия ми крак е 2 метра по дълаг от другия едната ми буза на гъза е черна а другата бяла малее и тва при всеки втори човек мани мани че един ден като си седях пред огледалото жидях че пишката ми излиза от корема и тва при всеки втори човек го има и не аз не се базикам
Това са българите има само няколко добри човека тука,сички се ....
Вие па много го нахранихте![]()
Не е пич само спокс, щом си отишъл на личният ти лекар, на очен лекар и са ти казали, че нищо ти няма, кво се притесняваш.Дори и да го имаш може да е от растежа, от пубертета знам ли.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Лелееее това е невероятно ти се нуждаеш от малко въздух и цигари![]()
![]()
(ШЕГУВАМ СЕ,не ме нападай) ....Разбира се , че при всеки е така ако погледнеш на дясно,лявото око никога не достига на 100% дясната страна и обратно,лично аз съм го чела в книга!Даже сега и аз се загледах и е така!Спокойно очите са ти напълно нормални
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Offf we da ti imam problemite![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
хМ.. Не съм го забелязала това при мен,но щом очната лекарка ти е казала че ти няма нищо,значи просто си е вродено и си го забеляза; твърде къно..Офф нз на кфо може да се дължи..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.