- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще се получи между нас :)
Hi all
Одавна не бях писал ...та сега реших да пиша
имам така да се каже проблемче
Срешнах една моя бифша съученичка (не я бях виждал някъде от 3-4 г)и от дума на дума и взех тела да й се обадя и да излезем някои път...ама от тогава бяха минали няколко дена(3-4)(аз леко бях забравил )...и реших да и пиша смс...пратих си й скайп ника...та след два три ми се включи в скайпа
...лафихме и малко след това ми предложи да излезем да се запишем за един изпит заедно да ходим ( и да сме в една стая )..аз се съгласих и след два дена излязохме както се бяхме разбрали
.
Записахме се и после и отидохме на кафеприказвахме си там ,смяхме се
даже се разбрахме да отидем в софия заедно да следваме и да живем заедно(нз дали на шега но усетих някакъв намек
..и тъй...преди да заминем от кафето ми предложи да играем карти(белот)с нейната компания малко по късно (същия ден )...аз се съгласих
..и я базиках че аз съм създал тая игра и нямам равен(а аз не бях играл белот от година,но трябваше да се справя),тя се смееше и вика ще видим
).
Та уговорихме се къде да се чакаме и отидохме ...запознах се компанията й (мн готини хора).Играхме доста време около 4-5 часа.
През цялото време на игра усещах намеци..Та когато приключихме с играта я изпратих до тях ...общо взето това беше за онази вечер,но не и за нея...имала да прави презентация и цяла нощ щяла да я прави..на сутринта ми беше писала да й стискам палци да мине добре
.
Като се върна ми писа че се е спралива добре...аз я поздравих и я питах дали иска да излезем след като си почине (все пак не е спала цяла нощ ) ...тя вика че ако е в състояние ще ми се обади
Но не се обади (за което я разбрирам напълно)-това стана вчера...та днеска не сам говорил с нея ...Сега ако може малко съвети...дали имам шансове да се получи нещо...и да я потърся ли пак ..или да изчакам тя
да ми пише в скайп или обади
П.П.Тя ме харесваше когато ичихме заедно(но тогава изглежда съм бил сляп)...сега просто не спирам да мисля за нея.
off : Човече , от "" не се чете нищо ;>
on: К'во да ти кажа...попадал съм в такива капани с "намеци".Просто трябва наистина да поизчакаш по-скоро тя да направи нещо , от което да разбереш , че пак те харесва и че иска да сте двамата.'Щото ако това са приятелски "намеци" , ще попаднеш в лош капан.Както казах - изчакай по-добре.Ако тя действа - кажи й какво чувстваш и ако наистина е истинско - действайте![]()
![]()
Успех![]()
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
От това което си написал оставам с впечатлението че явно момичето има нещо към тебе.Моят съвет е да изчакаш 1-2-3 дена и ако не ти звъне/пише ти да я поканиш на кафе![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ми сигурно има нещо към теб
Животът е адът описан в Библията!
Пич, ние как да знаем дали ше се получи нещо...![]()
![]()
Иначе не се вързвай толкова бързо... Тя може и само да иска да пофлиртува, може и да иска да ти го върне за тва че преди не си и обръщал внимание... /аз така харесвах едно момче от моя клас, обаче той се правеше на "вижте ме кой съм" и сега логично го мразя, щот се подигра с чувставата ми/ Може и да продължава да те харесва... Много е рано да се каже... Изчакай да видиш дали ще те потърси и така нататък... Айде не ми казвай, че за първи път се занимаваш с момиче..![]()
Изчакай 2-3 дена както казаха по-горе.Ако не ти се обади...опитай ти да я поканиш пак на кафе...според мен има шанс да стане нещо м/у вас.Стига момичето да не се бъзика с тези намеци . успех![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Eм сякаш ще стане работата, действай
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Гадателската ми топка не работи,но по описанието може да се получи нещо,но за обаждането-един Бог знае....
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Благодаря ви :]..ще изчакам както казвате ,макар и да е мъчително чакането,надявам се тя да ме потърси...в противен случай имам чувството че я притискам ако я питам
Сори за заглавието...но има предвид според вас дали ще стане..не да вадите магическите топки или да хвърляте боб за мен
![]()
ако не те потърси тези дни я потърси ти но си излезте само двамата![]()
какви по точно намеци
Ами като си говорим се усеща (просто трябва да съм с големи капаци че да не го усетя)...иначе ме счипе по бузкатаПървоначално написано от SuMmeR*KiSs
![]()