abe hora.. wlkliu4wam si az dneska kompa ii pyrwo ne iska se wkliu4i ... 100 pyti go restatirah ta wze se wkliu4i nakraq...ii kato se wkliu4i na desktopa mi nqma ni6to-samo edno ko64e ... ni6to drugoo ... temata mi onaq obiknowenata... wlizam az w my computer dawa mi
this folder contains files that keep your sistem working properly.You should not modify its contest
''show the contest of this folder''
i az klikwam na twa i to si se pokazwat ama za kwo mi go izpiswa onowa nqmam nikyw ezik , taskbara mi e zakliu4en az uj go dawam da se otkliu4i ama to ni6to ne se promenq...
da ne goworime 4e 1000 4asa mi otwarq edna papka i zabygwa postoqnno kwo mu e stanalo na toq kompiutyr,ebasi...
a mejdudrugoto ot okolo mesec nasam kato go wkliu4wam mi izpiswa nekwi raboti ...i po4wat se broqt nekwi procenti i tem podobni ... da ne e stanalo ot twa ne6too ..ili pyk da ne ne e nekyw wirus ddz...
*sorry za latinicata ama nqmam drug ezik :@
mi nz dali e programa
be6e ne6to ot sorta naa :
failes checking on disk D ....
emi 6te se preinstalira,kwo da se prai
jalko samo 4e si4ki kartinki mi iz4eznaaha
Просто си прекъснала процеса на сканиране и подреждане да C: . И са останали неподредени слоеве от хардидиска ти и не иска да прочете повечето работи, демек Windows, за това ти зарежда десктоп, кошче и т.н.Изтегли си ТОЗИ windows, запиши го чрез Неро 8 Lite или Алкохол 120% по този начин
Когато се включи компютъра сложи си диска влез в биос (с Del, F10 или F2) нагласи си като първо буутващо устройство да ти е CD-ROM-a запази и излез.След това ще ти изпише Press any key to boot from CD или нещо такова беше.Предполагам знаеш какво да направиш.От там нататък ако знаеш поне малко английски и четеш като хората каквото ти пише, а не "офф това не ми трябва" и т.н. предполагам че ще се оправиш.УСПЕХ !
А кода за Windows забравих да ти дам:
V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J
Съвет: При края на инсталацията ще те пита дали искаш да го регистрираш On-line по-добре недей
Първоначално написано от AnincetoSexy
Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..
XceSS,blagodarq ti super mn za otdelenoto wreme oba4e az sym takyw indianec,4e si nqmam i predstawa za kakwo gowori6... :[
Ruthless.wlqzoh w saita i dawam otmetka na YES, I accept the Terms of Use. i sled towa start i wij kakwo mi dawa