.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Пробелм при деинсталация на TuneUp Utilities 2008 7.0.8002

Значи не мога да го изтрия изписва ми това саобщение плсс хелп

Не стана по нито един от начините аз иксах да я деинсталирам но се омота нещо във програмс филе нямам папка на тази проиграма обаче и не мога да я махна

Натисни Ctrl+Alt+Del и отиди на task manager (аз съм го направил автоматично да ми влиза в него) след това отиваш на Process намираш тая програма iTunesи цъкаш End Proces като си я маркирал и тогава я дейнсталваш
    Нов човек съм

Град
    Ебачова Поляна
    Пробвай да освободиш малко място за програмата за да се инстале.За това може да не се инсталира.

Цитирай Първоначално написано от QPONECA
    Пробвай да освободиш малко място за програмата за да се инстале.За това може да не се инсталира.
    Каде да го освободя това място

Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    Натисни Ctrl+Alt+Del и отиди на task manager (аз съм го направил автоматично да ми влиза в него) след това отиваш на Process намираш тая програма iTunesи цъкаш End Proces като си я маркирал и тогава я дейнсталваш
    нямам такава програма

Град
    Ебачова Поляна
    Всъшност ти искаш да я деинсталнеш.Не съм те разбрал.А за мястото аз говорех аз инсталацията ще освободиш там кадето се инсталира програмата.

Цитирай Първоначално написано от fottcho
    Ако и тва не стане си ресни компа и до кат се ресва влез в Safe mod като натиснеш F9 и от там влизаш където е инсталната и е делваш.
    Не мога да я махна нито от сафе моод от никаде не иска дори не ме пуска в програмата като се опитам да влеза изписва това

ох каде живееш да доа ти го опраа
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си