.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

За или ПРОТИФ връзките в училище....

Невероятният ми гладък като стъкло мозък реши да ви запита какво мислите за връзките и интимните отношения в даскалото....разведряват или затормозяват "учебния" процес...
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Guest

хахах яка тема

еми мисля че това ще понижи успеха на 2-та влюбени или на поне 1-я-от това няма смисъл както се казва "има време за всичко"1-осигори си одобен живот и после любов....

imax gadje v u-6te i mn b1rzo si omr1znax me vseki den zaedno-v u-6te zaedno izv1n u-6te pak zaedno po4na da me drazni za vsi4ko i sk1sax me
    a za intimni otno6eniq....tova e druga tema
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Re: хахах яка тема

Цитирай Първоначално написано от B.D.S
    еми мисля че това ще понижи успеха на 2-та влюбени или на поне 1-я-от това няма смисъл както се казва "има време за всичко"1-осигори си одобен живот и после любов....
    +1 точно така..ще спрат да учат ще бягат от часовете за да са заедно на саме и т.н..
    Желязна Девица

AMI...az sum -za ,no endi priqteli bqgaha ot 4as i si ponijiha uspeha drusti4no....seega momi4eto go prwesmestiha v nqkfo drugo dask...6toto zavur6i s 4,30 nqkude.....

Винаги съм била против. Особено ако е нещо мимолетно. Може би ако става въпрос за нещо по-сериозно би могло, но все пак съм негативно настроена.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    Shumen
    Emi nqmam nishto protiv stiga da ne e drazneshto za drugite i da predizvika zavist (revnost) ..... Inache golqma rabota
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Terra incognita!
    Строго индивидуално си е,но като цяло съм против,защото след края на "прекрасния романс" се създава излишно напрежение,лека пародийка!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    с фък ми плс нявсякаде ше правим връзка
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

За учебния прозес нз, обаче съм против връзки м/у хора от 1 клас. Вярно всеки ден сте заедно, но това води то бързо омразване и почти вингаги се стига до раздяла и после всеки ден неловката ситуация да си с бившия/та всеки ден по цял ден ...

Мега фен Аватара на babity
    ай донт майнд... ама нямам съученик, който да ме привлича...

все ми е едно. тия връзки не издържат много... знам го от личен опит. става така, че си писвате по цял ден заедно - първо на училище, а после след това пак заедно и става чудо.

Повече от фен Аватара на suantito
    Против, успеха иди дойди ще го утикам, но първо трябва да набиеш половината училище и чак тогава ако още не си преместен в някой ТВУ може да си имаш гадже от даскало..

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Против. Причините ги споменаха останалите.

А и трудно би се получило нещо изобщо, ако се познавате 4 години и чак сега се харесате..

Неее, просто не става.

в някои слу4аи бързо си омръзват и се понижава успеха,но не винаги.аз примерно мога да излизам само събота или неделя а когато сме в 1 у4илище мога да си го виждам всеки ден.

Град
    варна
    Ами не съм против.Даже в момента май съм в такова състояние...но както и да е...та на мен лично не ми пречи,даже донякъде помага абе всичко хубаво,което ти се случва те нахъсва,придава ти живец,за всичко,което правиш,независимо любов ли е или нещо,от която си подивяваш от кеф

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Против ако са от един клас. От едно училище става, но от един клас - не. Нагледала съм се много на такива връзки и определено не издържат много време. Като прибавим понижения успех, приказките от съученици и учители става много неприятно..

И а съм против ако са от един клас защото ще си омръзнат много бързо.А за учебния процес-според мен когато човек е много влюбен в някой той винаги си разваля поне малко успеха(даже и да не са от едно училище)

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Моята връзка е такава мойто гадже е от моето даскало никога не ми е пречело на училището аз от 6 клас не съм хващал учебник. Каквото запомня в някой от часовете защото има и учителки които ме дразнят и се заяждам с тях и ги правя на луди на мен това не ми пречи че съм си намерил момиче от моето даскало

Град
    РЮАР

Re: За или ПРОТИФ връзките в училище....

Против !

еdno y4ili6te-stranna situaciq.stranno e ne tova 4e go vijda6 vs den a 4e vs znaqt kakvo stava mejdu vas,daje i daskali vi obsujdat i zadavat vupros4eta kato"ei sisi i kakvo?kak stana?6te hodi6 na bal mai taq godina".....i kato skusate hodi obqsnqvai na vsi4ki 6to nqma da hodi6 na bala,za6to toi ne idva na trenirovkite ti ve4e,za6to postoqnno e pri drugi momi4eta a ne pri teb....cqloto tova ob6testveno vnimanie e poburkva6to...v y4ili6te vsi4ko se znae i vseki komentirta teb.mom4eto ti i otno6eniqta vi-tova egadnoto na vruzkite v y4ili6te.....

Град
    BurGasSs 8-)
    според моя милост от такива "връзки" нищо не излиза.... още повече ако е от твоя клас....

Цитирай Първоначално написано от sladka_macka123
    imax gadje v u-6te i mn b1rzo si omr1znax me vseki den zaedno-v u-6te zaedno izv1n u-6te pak zaedno po4na da me drazni za vsi4ko i sk1sax me
    a za intimni otno6eniq....tova e druga tema
    Дам...и аз така.Иначе по темата...Има една двойка дето са 8 клас *в нащо даскало* Много ме радват.Те са едни слънчеви! * и много добри приятели* Направо като ги видя двамката и грейвам..."за" такива връзки съм,но да не се прекалява...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си