.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Целувки

Целувки

Какво значение отдавате на целувката?
    Къде обичате да ви целуват?
    Къде обичате вие да целувате ?
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    In Devil's Castle
    аз само с момиче съм се целувала и не ми хареса..нз защо,ама си мисля,че и с момче ще е същото а искам да литна в облаците,ама едва ли ще ми се случи
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    аз само с момиче съм се целувала и не ми хареса..нз защо,ама си мисля,че и с момче ще е същото а искам да литна в облаците,ама едва ли ще ми се случи
    i az s1m se celuvala s momi4eta ni6to osobeno ama s mom4e..tova e dr rabota
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    от малки почват по лизбийки аз само с момиче съм се целувал, явно съм изостанал иначе аз обичам по пъпчето ако може от вътрешната страна да целувам :P
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на babity
    Ами аз по принцип се целувам само с хора, към които имам влечение ако не друго. Досега съм преживяла само една нищо не значеща целувка и тя беше под въздействието на алкохола... всъщност тя значеше, защото мислех, бях убедена, че се целувам с гаджето ми, а то всъщност... пиенето ми било много! Относно къде обичам да целувам... ми навсякъде, зависи от ситуацията, няма места, които да не обичам да целувам... По същият начин няма и места, на които да не обичам да бъда целувана...

mi az s1m se celuvala samo s mom4eta
    mn e qko
    obi4am da me celuvat po vrata mn mi e got tam :P :P :P :P
    ako q nqma6e celuvkata sveta 6te6e da izgubi edno udololsvie,edna naslada
    az za6toto obi4am da razdavam cunki pra6tam na vsi4ki po edna po dve de po edna za buzka

За мен целувката е вълшебство. Тя може да е израз на необятна обич , което те възвисява до небесата от щастие или на изгаряща страст която те изпепелява .За мен целувките са истински само между двама души които имат чувства еидн към друг тогава единствено се проявява нейната магия и само тогава се чувстваш сякаш няма нищо наоколо само вие двамата сте и светът е ваш ...Обичам да ме целуват по устата , вратлето и надолу до коремчето , но най-мнгоо от всички по устата. А същото се отнася и това къде обичам аз да целувам другите...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    emi az obi4am po-nejnite celuvki no v sa6toto vreme i strastni obi4am da me celuvat po korem4eto i po vrata a az da celuvam po ustnite
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

[/i] целувката е най-сладкото нещо .Емии аз обичам да ме цункат освен по устните - по вратлето,по ушенцето..и обичам да целувам любимия човек там където на мен и на него ни харесва
    Желязна Девица

миииии мене мн ми харесва нз що

Целувката е мн яко нещо,особено ако е с някого към който имаш чувства Аз много обичам да ме целуват по вратлето а аз да цункам по устничките и по бузките

"Целувай устните ми, кожата ми - всичко..."
    Много яко... пробвала съм и с двата пола и е готино

JUST DANCE!!

Какво значение отдавате на целувката? ГОЛЯМО
    Къде обичате да ви целуват? по устата, по врата... само НЕ ПО РЪКАТА... това го МРАЗЯ...
    Къде обичате вие да целувате ? на същите места където мен обичат да ме целуват
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Какво значение отдавате на целувката?Наистина "Вълшебство" както каза някой преди мен....
    Къде обичате да ви целуват?по устата,врътлето... :P
    Къде обичате вие да целувате ? Еми...там където и на мен ми хаесва!

Мега фен Аватара на iiirish

Re: Целувки

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    целувката е нужда да почувстваш другия близо до себе си.
    а колкото до това КЪДЕ обичам да ме целуват... ами зависи с каква нагласа сме започнали целувките :P

Град
    Враца
    обичам да ме целуват по патката
    и мноо обичам с език :P
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от mi6leto147
    obi4am da me celuvat po vrata mn mi e got tam :P :P :P :P
    +1 ;]

Въпроса не е дали сте се целували с момче,момиче или и двете,въпроса е съвсем друг.
    Обичам да целувам на всякъде,но зависи кой ...
    Обичам да ме целуват също на всякъде,най-вече по ухото (мм изтръпвам) ... мо корема ...абе на всякъде наистина..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    целувката е моето успокойтелно,когато съм нервна,оби4ам да целувам и да ме целуват навсякъде с любов...влудявам се при целувки по врата,а приятеля ми си мисли,4е ми е кофти,защото по4вам да се гър4а,ама то от удоволстви,ама въри му обеснявай като ти иде да викаш от кеф...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Ми ддз защо ама на мен по челото мн ми харесва (и не нямам в предвид майка ми..)

Град
    РЮАР
    ЗНачение : Голямо..
    Обичам : Зад ушето..
    Да целувам : по Вратлето на партньорката си... по корема.. Г точката... и други

Re: Целувки

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Imam 4uvstvoto 4e bez celuvkata celiq svqt 6te6e da e siv i izob6to bez lubovta..Ogromno zna4enie otdavam na celuvkata..Star6no golemo udovolstvie moje da se izpita ot edna naistina nejna,leka i v sa6toto vreme strastna celuvka..Ama ne..az dumi ne moga da namerq za da opi6a naistina idelnata celuvka..Obi4am da celuvam navsqkade no nai ve4e po ustnite i po vratleto..sa6toto e i kadeto obi4am da me celuvat..lele ot tiq celuvki po vrata poludqvam
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Град
    Targovishte
    Mmm i az s1m se celuvala s momi4e no ne e ni6to osobenno da se celunesh s mom4e o6te pove4e ako go obichash tazi celufka te pra6ta direktno v raq i ne ti se iska da svyr6va i nai vajnoto pomni se cql jivot
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Ciampino - Italy

АтУтА

Не отдавам никакво значение на целувката, защото просто няма смисъл. Целувката си е целувка!
    Обичам да ме целуват навсякъде
    А аз обичам да целувам по устата ООоо или ако момчето е яко напомпеноо....лудаа съм по мъжкии Ц*Ц*
    Couse you know your girlfriend wanna be me

Re: АтУтА

Цитирай Първоначално написано от shpaniolche
    Не отдавам никакво значение на целувката, защото просто няма смисъл.
    ОМГ
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си