- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувки
Ами целувката означава много неща.Моя мъж с една достатъчно бавна и страстна целувка мога да го подлудя.Първоначално написано от fuck_me_pls
Виж аз не съм толкова лесна.С една не минавам.
![]()
Обичамм...да мецелуват по корема,по вратлено,по раменете ии...ясно къде.
Аз обичам да го целувам на същите места.![]()
Целувала съм се и с момичета,и с момчета,но само целувките с човека,когото обичам,имат стойност.Обичам да го целувам по вратлето,а той където и да ме целуне изгарям![]()
ми за мен целувката е на4ин да покажеш 4увствата си.най-мн оби4ам да целувам по устата,врата и бузките![]()
hm emi tova zna4i kolko blizo iskame da se 4ustvame do drygiq i kak go useshtame izraz na otnoshenie kam nego..ima i priqtelski i luibovni celuv4ici est..:P obi4am po vratletu nai..a az obi4ammm mi po ustnite..kato sam na kef gi smukvam mn qkoПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
целувката е нещо много важно .. (: нз поне аз така ги виждам нещата.. обичам да ме целуват.. навсякъденяма зн къде просот да го правят (:
Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
леле ма то и такива ли имало...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
За мене целувката си има значение,но много хора си се целуват е така за спорта
Ааа целувам както ми дойде отвътре,няям някфи техники или неща,които непременно трябва да направя
Иии не съм се целувала с момиче,не мисля и да го правя,има си момчета за тая работа![]()
Врътлето и устните ааа охх.. МммОбожавам целувките с езиче :P
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.