- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЕЧНИЯТ ВЪПРОС!!!
и аз мисля такаПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Ми аз щи кажа че не е така!
Сладурче..просто късмет..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
1. Защото забраненият плод е най-сладък.
2. Защото ни е страх от чувствата, дали няма да ни донесат болка в последствие, ако нещата станат сериозни.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Уфффф тва ми е толквао познато или по точно първото твърдение ,че обичам тия ,които бягат от нас. Аз съм така с бившия тичкам (вече не толкова колктоо преди) след него като вярно кученце и му се молих , борих се , унижавах сама себе си , а той дори беше спрял да ме обича и последно време се държи кофти ... Кво да приказвам ... ще кажа само едно Любов , любов ти ме вкара в Пиругоф....
e kak za6to.....6toty smi tupiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
да ти имам отговора..вместо да кажеш нещо смислено..ти тея глупости кааш дет ги кааха още 10 човека преди тебе пффПървоначално написано от EMOgirl92
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Наистина в много от случаите е вярно ,но се уверявам че може и да е взаимноЩе ни дойде времето на всички!!!
![]()
--------------------------------------------------------
Абе хората не осъзнават много неща около себе си, особено хубавите, а каму ли нещо такова. Що се отнася до близък човек, никога не мислим обективно и не осъзнаваме правилно нещата.А и не е само в нас проблема. Той е и от другата страна, у гаджетата ни!
![]()
ИndiВиdУaЛnОsТ!
Да се усмихнеш, или да се намръщиш? Да потъниш, или да изплуваш? Choise Is Yours!!!
защото всички искаме това което нямаме и като го постигнем и го захвърляме и почваме да искаме друго и като не го постигнем и си мислим че сме баси прецаканите.. изгубих си мисълта..![]()
![]()
![]()
Ай дъ напраим едно масово сайбър самоубийство, кво ще кажете а ?Първоначално написано от kiflata
Първоначално написано от jugulator
![]()
![]()
Съгласна
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Tova , koeto e napisala fuck_me_pls ei tva e Istinata!!!![]()
![]()
Защото така сме устроени ... да искаме това което не можем да имаме ... и да игнорираме това което имаме ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Съгласен съм със теб!За съжление аз съм такъв! Като искам нещо (говоря изцяло и за всичко) ,ако го постигна ми е интересно най-много 1 месец и после го захвърлям и си решавам да търся друго! Незнам мисля ,лично за мен ,че обичам да се боря за нещо!Като го постигна ми е супер безинтересно.А като го нямам със зъби и нокти се боря .Ако не го постигна много ме е яд ,защо съм си загубил времето!Първоначално написано от i hate you but i love you
П.П. Аз имам още един проблем: Двуомя се ужасно много! Даже и в момента се двуомя ,да кажа ли ,че харесвам един човек или да си страдам и да си останем приятели!Надявам се да взема правилното решение!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Бягай за здраве дори и от час![]()
А по темата ми според мен това се случва на хора,който се целят на високо!
това е обяснението ... това е човешката природа винаги съм го казвалаПървоначално написано от Korni_ReSeRvE
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....