.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: oburkana s1m

oburkana s1m

ima edno mom4e koeto super mn haresvam dori moje bi obi4am tazi lubov ne e ot den ili 2 a ot dosta vreme super mn puti se opitah da go zabrava no taka i ne se polu4i vednuj se bqhme subrali mn hora ot kompaniqta i pihme togava toi mi kaza 4e me obi4a no tova ne be6e za 1-vi put no qvno tezi dumi ne ozna4avat za nego tova koeto zna4at za men idva i me gu6ka govori mi super milo a v su6toto vreme predlaga na nqkoq druga po4ti vinagi sme zaedno i si mislq 4e me ima samo za fr no ako pogledana ot dr-ta strana na ne6tata ne izglejda samo kato edno priqtelstvo.4uvstvam se izpolzvana i...izgnila otvutre kakto i super oburkana nz kakvo da prava i kak da postupa kato iskam da s1m s nego no prosto mi se vijda kato edna nedostijima me4ta ;(

Re: oburkana s1m

Цитирай Първоначално написано от black_princess
    ima edno mom4e koeto super mn haresvam dori moje bi obi4am tazi lubov ne e ot den ili 2 a ot dosta vreme super mn puti se opitah da go zabrava no taka i ne se polu4i vednuj se bqhme subrali mn hora ot kompaniqta i pihme togava toi mi kaza 4e me obi4a no tova ne be6e za 1-vi put no qvno tezi dumi ne ozna4avat za nego tova koeto zna4at za men idva i me gu6ka govori mi super milo a v su6toto vreme predlaga na nqkoq druga po4ti vinagi sme zaedno i si mislq 4e me ima samo za fr no ako pogledana ot dr-ta strana na ne6tata ne izglejda samo kato edno priqtelstvo.4uvstvam se izpolzvana i...izgnila otvutre kakto i super oburkana nz kakvo da prava i kak da postupa kato iskam da s1m s nego no prosto mi se vijda kato edna nedostijima me4ta ;(
    Ми..като ти е казал толкова силни думи защо не сте се събрали.. не е било нужно да правиш опити да го забравиш..ако си се правила на недостъпна затова е прибегнал към друга може би..
    Желязна Девица

А защо искаш да го забравиш без да опиташ. Щом ти е казал тези думи без да му признаваш чуствата си (обаче има възможност под действие на алкохол да ги е казал ) пробвай поговори с него като го харесваш. Няма какво да губиш. Айде успех!

Повече от фен Аватара на suantito
    Дядо ми вкаш едно време "Във виното е истината" и беше много прав..

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Питай го дали има наистина чуства към теб,кажи му че го харесваш и трябва да знаеш.дали просто начина по който се държи с тебе е само флирт или има чуства
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Когато човек прекали с алкохола не скрива истината. Може би наистина те обича, дай му шанс. Ако не се получи поне ще знаеш, че си опитала.
    ПС: пиши на кирилица и правилно.

Ами щом ти е fr и сте заедно през по-голямата част от времето що не земеш да поговориш с него ? Пък може и да стане нещо...
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

И според мен трябва да поговориш с него,може би той не те възприема само като приятел.

да бих поговорила с него но...как като е с друго моми4е при това моми4е което познавам и се движи с нас и все си мисля 4е ако има6е 4увства към мен няма6е да е с нея ;(

Мега фен Аватара на babity
    КИРИЛИЦА, УЕЕЕЕЕ!

Разговорите с него ще доведат до решението на проблема ти
    Докато има слънце на небето,
    докато има beat в сърцето.

мисля че той си игра е с теб... време е да го забравиш... и в следващите си връзки никога не допускай да хлътваш мн силно по момче, защото виждаш нещата със забравянето колко стават сложни...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    ми другия път като ти каже нещо такова му кажи нещо от сорта на "а като ме обичаш защо само ми даваш напразни надежди" или нз измисли нещо такова и ще разбереш дали наистина те "обича" или е достатъчно пиян,за да се натиска с всяка срещната
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Re: oburkana s1m

ne moje6 da go zabravi6,za6toto neiska6(taka mislq),am nai veroqtnp iska samo da te 4uka i za tva se dyrji taka

moje bi evelinka1122 e napulno prava i toi prosto si igrae s men i e kraino vreme da go zabrava i da ostava ne6tata taka ''prosto priqteli'' kolkoto i da boli za6toto na dumi e lesno i kogato ne go gledam pravo v o4ite moga da kaja vs no kogato se izprava s/u nego...ne6tata stavat mn trudni mn 10x i na deni4ka 6e izpolzvam tazi ideq 100% dosta e dobra (nod)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си