- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Попадали ли сте в такава ситуация?!....
Случвало ми се е да имам връзка уж от "любов от пръв поглед" със случаен човек. Е не беше от автобус, а от заведение. Та...беше най-отвратителното нещо, което ми се е случвало...и за това в скоро бъдеще този начин при мен не е за предпочитане.
Първоначално написано от i love you
Деееба...що ли ми се случва секи ден по толко много пъти![]()
Неска една в трамвая нещо се подпичкосваше с косата ми зад мене ама бях със слушалки и неможах да разбера кво стана разказа ми го тоя приятел дето беше с мене от моя клас щото заендо си ходихме...дееба що не съм усетил да се ИзВърна едно хубаво :d
тва градскиятранспорт си е прикрита романтична ситуация за запознанства и размятане на погледи намеци и жестове заеби...мани таксита маршрутки и такиа...![]()
koi nomer be6e tranvaq v koito si go vidqlai g/d na kolko ti izglejda6e?
мдааа..имах такъв случай..бях в един ресторант и с едно русо мом4е долу горе на моята възраст си хвърляхме погледи...и мн се надявах да го видя обаче не стана..и ко се оказа..началото на миналата учебна година разбрах че ще е в новия ми клас![]()
ама така и не му казах..но сега вече не го харесвам :P
КфО стАъ бЙе : Ми - ЦуН , гУш и ПоСлЕ мУш
** ** **
МуШ , ВъХ уБи мЪ ... ОфФ , тАс цИлИвИзАцИя ..
Да и много бързо забравям за тази случка. Като съм нямал смелостта да я заговоря или тя мен... т'ва е положението. Пък вие може да се видите някой друг път отново и пак да не се заговорите... всичко е възможно де, но не виждам смисъл да си пълня времето с глупости в главата... не е станало... за какво да се тормозя?
![]()
Аз така си харесах един сервитиор на морето .. И кво?! Една вечер му се радвах и това беше ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Случвало ми се е,но поради факта,че съм срамежлива не успях да се запозная с него....![]()
![]()
Да,случвало ми се е много пъти да видя момчета,които да ми направят приятно впечатление от пръв поглед. Понякога съм ги заговаряла, друг път съм се сдържала. Зависи в какво настроение съм била.
става така, защото живота е гаден![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
ами да дори се прегръщахме и целунахме но имахме 2 часа на разположение и до ден днешен не съм го видяла
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
оххх,днес до мене в маршрутката седна едно футболистче...беше супер красив-мургъв,със светла коса и сини очи...ама бях с майка ми брат ми...![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Ох сега се сетих...бях на морето...Покрай мен мина едно невероятно момче.Беше за секунди...ох какви секундиИ това беше краят
Никога повече не го видях и не вярвам,че ще го видя...пък и да го видя,няма да го позная
И все пак като го видях направо издивях
ех ех
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
+156945Първоначално написано от suantito
оо да случвало ми се е. Веднъж в магазина точно до нас.. гледах като омаяна просто![]()
![]()
И още веднъж в един магазин.. момчето работеше там. Същата работа. Много ми е странно как става така... Ааа да и още един път в 7 клас
![]()
Идвах от работа.Капнал от умора и направо ако ми бяха дали походно легло бих легнал и на шосето. И идва рейса аз веднага на 1 седалка сядам и замалко задремах.През това време се било качило 1 момиче (прилачаше доста на Аничка
:P ) и седнала на 1 седалка и ме е гледала през цялото време.Ама аз като носа слънчеви очила нищо пък и като съм задремал.Тя си е помислила,че искам да седне до мене ама аз просто се опитвах да си завържа обувката.Идва при мен и казва :"Мога ли да седна при теб?".Аз се събуждам и гледам момата и казвам "Какво?" и тя казва да седне при мен. Аз казах нямаш проблеми
. И така запознахме се и си говорихме толкоз много,че изпуснах моята преди 3 такива
. Странни неща могат да станат,когато най-малко очакваш
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Хубаво,че не си е извадил инструментаПървоначално написано от i love you
![]()
Иначе съм попадал,да.
В рейса един път бях седнал срещу
1 готина мацка и я гледам настойчиво,
ама с пиниз(уж ей така).
И пускат по радиото Жестока-на Слави и Нели
от Ку-Ку бенд и тя почна да си тананика леко
и аз и се усмихнах и се запознахме.
Питах я къде живее,как се казва,
ей-такива работи.
Оказа се,че имаме общи познати.
Нищо не се случи между нас,
аз не исках в онзи момент,но
се случват такива неща в живота.
Ама ако другият не реагира или е некъв
сухар не се надявай на успех![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Случи ми се веднъж. Разминавам се с едно момиче на улицата и виждам че ме оглежда хубаво и бавно аз също нея...и като я подминах след няколко секунди се обръщм да я вида, а тя вече се обърнала и ме гледаумряхме си от срам и двамата
все пак мн искам да я видя пак ако е от Плевен и чете ще се сети..беше до улица Г. Кочев бях облечен с фешън блузка и тесни дънки![]()
Sinan Sakic rulzzz