.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Случвало ми се е да имам връзка уж от "любов от пръв поглед" със случаен човек. Е не беше от автобус, а от заведение. Та...беше най-отвратителното нещо, което ми се е случвало... и за това в скоро бъдеще този начин при мен не е за предпочитане.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Попадали ли сте в такава ситуация?!....

Цитирай Първоначално написано от i love you
    Днес,в трамвая докато пътувах се качи едно готино момче...и застана то4но до мен и симпатичен си бе6е,изглежда свире6е на не6то,за6тото си носе6е инструмента в калъф,но тъй като не бях сама не можах да го заговоря не 4е ако бях 6тях да запо4на някакъв разговор,защото не съм такъв 4овек...и сега ми стана кофти за6тото няма да го видя никога повече...ии въпроса ми е защо понякога така се случва да видим някой и да ни стане симпатичен и след това да не се видим пове4е никъде(в смисъл когато има симпатия и от двете страни)?Попадали ли сте в такава ситуация

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Деееба...що ли ми се случва секи ден по толко много пъти
    Неска една в трамвая нещо се подпичкосваше с косата ми зад мене ама бях със слушалки и неможах да разбера кво стана разказа ми го тоя приятел дето беше с мене от моя клас щото заендо си ходихме...дееба що не съм усетил да се ИзВърна едно хубаво :d
    тва градскиятранспорт си е прикрита романтична ситуация за запознанства и размятане на погледи намеци и жестове заеби...мани таксита маршрутки и такиа...

Голям фен Аватара на Vincitore
    koi nomer be6e tranvaq v koito si go vidqla i g/d na kolko ti izglejda6e?

мдааа..имах такъв случай..бях в един ресторант и с едно русо мом4е долу горе на моята възраст си хвърляхме погледи...и мн се надявах да го видя обаче не стана..и ко се оказа..началото на миналата учебна година разбрах че ще е в новия ми клас ама така и не му казах..но сега вече не го харесвам :P
    КфО стАъ бЙе : Ми - ЦуН , гУш и ПоСлЕ мУш
    ** ** **

МуШ , ВъХ уБи мЪ ... ОфФ , тАс цИлИвИзАцИя ..

Да и много бързо забравям за тази случка. Като съм нямал смелостта да я заговоря или тя мен... т'ва е положението. Пък вие може да се видите някой друг път отново и пак да не се заговорите... всичко е възможно де , но не виждам смисъл да си пълня времето с глупости в главата... не е станало... за какво да се тормозя?
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз така си харесах един сервитиор на морето .. И кво?! Една вечер му се радвах и това беше ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Случвало ми се е,но поради факта,че съм срамежлива не успях да се запозная с него....

Да,случвало ми се е много пъти да видя момчета,които да ми направят приятно впечатление от пръв поглед. Понякога съм ги заговаряла, друг път съм се сдържала. Зависи в какво настроение съм била.

става така, защото живота е гаден
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Град
    in my world!
    ами да дори се прегръщахме и целунахме но имахме 2 часа на разположение и до ден днешен не съм го видяла
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

оххх,днес до мене в маршрутката седна едно футболистче...беше супер красив-мургъв,със светла коса и сини очи...ама бях с майка ми брат ми...
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Град
    Париж
    Ох сега се сетих...бях на морето...Покрай мен мина едно невероятно момче.Беше за секунди...ох какви секунди И това беше краят Никога повече не го видях и не вярвам,че ще го видя...пък и да го видя,няма да го позная И все пак като го видях направо издивях ех ех
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Цитирай Първоначално написано от suantito
    Защо да не го видиш пак пътувай секи ден в трамвая в който си го видяла и може пак да се срещнта.
    +156945

Супер фен
    оо да случвало ми се е. Веднъж в магазина точно до нас.. гледах като омаяна просто И още веднъж в един магазин.. момчето работеше там. Същата работа. Много ми е странно как става така... Ааа да и още един път в 7 клас

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Идвах от работа.Капнал от умора и направо ако ми бяха дали походно легло бих легнал и на шосето . И идва рейса аз веднага на 1 седалка сядам и замалко задремах.През това време се било качило 1 момиче (прилачаше доста на Аничка :P ) и седнала на 1 седалка и ме е гледала през цялото време.Ама аз като носа слънчеви очила нищо пък и като съм задремал.Тя си е помислила,че искам да седне до мене ама аз просто се опитвах да си завържа обувката.Идва при мен и казва :"Мога ли да седна при теб?".Аз се събуждам и гледам момата и казвам "Какво?" и тя казва да седне при мен. Аз казах нямаш проблеми . И така запознахме се и си говорихме толкоз много,че изпуснах моята преди 3 такива . Странни неща могат да станат,когато най-малко очакваш
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Попадали ли сте в такава ситуация?!....

Цитирай Първоначално написано от i love you
    Днес,в трамвая докато пътувах се качи едно готино момче...и застана то4но до мен и симпатичен си бе6е,изглежда свире6е на не6то,за6тото си носе6е инструмента в калъф,но тъй като не бях сама не можах да го заговоря не 4е ако бях 6тях да запо4на някакъв разговор,защото не съм такъв 4овек...и сега ми стана кофти за6тото няма да го видя никога повече...ии въпроса ми е защо понякога така се случва да видим някой и да ни стане симпатичен и след това да не се видим пове4е никъде(в смисъл когато има симпатия и от двете страни)?Попадали ли сте в такава ситуация

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Хубаво,че не си е извадил инструмента

Иначе съм попадал,да.
    В рейса един път бях седнал срещу
    1 готина мацка и я гледам настойчиво,
    ама с пиниз(уж ей така).
    И пускат по радиото Жестока-на Слави и Нели
    от Ку-Ку бенд и тя почна да си тананика леко
    и аз и се усмихнах и се запознахме.
    Питах я къде живее,как се казва ,
    ей-такива работи.
    Оказа се,че имаме общи познати.
    Нищо не се случи между нас,
    аз не исках в онзи момент,но
    се случват такива неща в живота.
    Ама ако другият не реагира или е некъв
    сухар не се надявай на успех
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Случи ми се веднъж. Разминавам се с едно момиче на улицата и виждам че ме оглежда хубаво и бавно аз също нея...и като я подминах след няколко секунди се обръщм да я вида, а тя вече се обърнала и ме гледа умряхме си от срам и двамата
    все пак мн искам да я видя пак ако е от Плевен и чете ще се сети..беше до улица Г. Кочев бях облечен с фешън блузка и тесни дънки
    Sinan Sakic rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си