- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕкса ПРе4е ли на спорта?
не пречи според мене дава мн добри резултати за ББ говоря бех на дека 1 път и секса беше супер и в залата бех супер , сега немам жена и съм мн мн нервен и вярно яко си го изкарвам в залата
4 и 12т. от правилата
Ам тука ще почна от това, че спортът не пречи на секса ...даже те прави по-издъжлив.... а сега по темата ...ами секса не пречи на спорта ,но когато имаш някаква проява примерно мач както в моя случай е хубаво да се възбуждаш само на терена, за да не се измориш след като изчукаш като животно приятелката си .. и след тва си като сопол на терена... ако има нещо което пречи на спорта тва са наркотиците и цигарите ... до една степен и алкохола, но зависи в какви количества
![]()
![]()
sexsa si e vid sport ,az sa6to haresvam mom4eta ,koito sportyvat i se poddarjat v forma![]()
awe hora vie hubavo otgovarqte a ima li nqkoi det da e pot 18 ?![]()
az znam 4e golqm 4ovek 6te mi otgovori po dobre ama iskam da 4uq vrasnici i vrasni4ki +-1 godina de no se pak prodaljavaite da otgovarqte :P
az sam na 16 qvno ima i pod 18 tykПървоначално написано от неЗнаен
![]()
А на тебе пречи ли ти главата?![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
МнОгу Pre4e NedEi SpoRtuVa 6от Мн Ло6о СтaWa iNa4e..
пречи от гледна точка че секса "точи" супер много тестостерон... и нямаш сила достатъчно![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
WinHater е прав :P зависи и с какъв спорт се занимаваш виш ако се занимаваш с културизъм или просто ходиш на фитнес ще ти се отразяна бая кофти тоя секспърво както тои каза много тестостерон се изхвърля при спермата и няма да имаш сила.. 2-ро се свалят бая килца
MI tenesist sam.i dosta se bqga
напротив-зарежда те с много положителна енергия,а това за размера за глупости! Аз като спортистка винаги съм ОБОЖАВАЛААА спортисти!![]()
seks - biceps , sex - grydni , sex - gryb , sex - ramo , sex - kraka , sex - korem tfa e moqta trenirovka![]()
Не пречи, иначе преди време бях чел някъде(не се сещам къде) че на щангистите трениора не им давал да правят секс, 2-3 дни преди състезание !
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
ПречЕ, пречЕ![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~