- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да съм му гадже
....
lelele edna tochka ili zapetq ne vidqh .. pak kusmet 4e 6to gode ne6to shvanah .... ta tova koeto moga da te posuvetvam e da razberesh ti kakvo to4no iskash i da mu kaje6... ti si pozvolila ne6tata da stignat po dule4 or va6eto priqtelstvo taka 4e ..
Еми ако аз се натисках и целувах постоянно с fr ми и аз щях да си помисля ,че ходим... реши какво искаш ти и поговорете![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Кажи му просто,че нямаш желание да се запознаваш с тези fr,едва ли ще се разсърди като знае,че не би ти било приятно.
mi ms mnogo
моля те другия път пиши на бълг. и малко по разбрано, защото ми затрудняваш така да ти помогнем... не за др... а сега към проблема ти... няма смисъл да увърташ просто му кажи че не искаш да се запознаваш с тези негови фр от София... ако държи на теб ще те разбере... айде УСПЕХ![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Най-добре порастни ...
И се научи да пишешПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
За нейно добро ще е ако хронологически събитията се разместятПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Попринцип, дефакто... тинтири - минтири... КИРИЛИЦА патко залухава...
Нещасна курва!!! Ей заради такива като тебе страдам, дето не знаят какво искат и се натискат на всеки и се целуват!
Да е*а съдбата му, че ме събира все с такива отрепки като тебе!!!
Божичко.Освен че нямаше запетаи и точки,съкращаваше много думи и стана една каша ...
Еми май ходите ... май не си наясно с нещата незнам.. за роднините или там приятелите (семейните) кажи че не искаш да бързаш и че не искаш да се запознаваш на този етап с тях или от къде да знам ... аз с родителите,роднините,семей ните приятели на бифшото ми гадже си се запознах и по мое и по тяхно желание,не е толкова зле бе,кфо ти пречи![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Като не го харесваш кво излизате сами и се целувате![]()
Оф мн ми беше трудно да разбера половината текс, ама как така ще се натискаш и целуваш с момче и той ще ти е само добър фр![]()
![]()
![]()
Ам само до тук разбрах, после за сем. приятели и прочие нищо не хванах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма ти чета буламача.Препиши го..![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Научете се най-сетне, че писмеността на българския език е кирилицата, не шльокавицата! Научете се и че хората са измислили препинателни, за да е разбираемо онова, което четеш...
Е, присмял се Хърбел на Щърбел, и ти не ползваш запетаи.Първоначално написано от Korni_ReSeRvE
И все пак, аз например нищо не разбрах от разказа, само че някаква харесва някакъв си, което е често явление в темите тук.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Кви са тия съкращения? Слава богу, разбирам ги, но са адски глупави. По темата - като те е страх от мечки не ходи в гората! Т.е искам да ти кажа, че като не искаш да ти е повече от приятел защо го целуваш? Кажи му, че не сте гаджета и толкова... Аман вече!
Животът е адът описан в Библията!
Maleee k1v priqtel be??? 4e koi se celuva i natiska s priqtelite si? izvinqvai ama tva e adski kurvensko...
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Куца ти правописа ии съкращенията не са мноо добри..но ок
Ами кажи му на момчето,примерно да ти даде малко време,понеже не си сигурна в чуствата си и така..
П.С ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
има оточнение според него бяхме само приятели ....и след това той си промени мнението много бързо....
+1Първоначално написано от evelinka1122
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Ами ти какво искаш?Целувката е нещо сериозно.Да си чувала да има израз "целувка за една нощ"-не.Това го има само при секса.Няма да го лъжеш момчето и да го използваш.Не се прави така.Първоначално написано от Bubles
Ти си едно лошо момиче!Някой ден живота ще се обърне срещу теб и ще ти забие един як шамар.
![]()