.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ;d

;d

началото

Питай го. Това е най-сигурният начин да разбереш истината. Въпреки че има и друг вариант. Много често ако направо питаш момче за такова нещо отрича веднага. Но ако ти го познаваш добре, ще разбереш истината дори и да се опита да излъже.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    Boulevard of broken dreams
    ми ако не можеш да го питаш лично както ще е най-добре поразпитай фр си дали на някой е казал нещо такова. ако е така нататък реши дали имаш чувстава и дали исаш нещо да има между вас

а ти харесваш ли го??? щот се пак за кво ти е да зн иначе

ем ако искаш му пусни език, ако усетиш неговия начи те иска
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    При такова много добро приятелство м/у момче и момиче винаги единия изпитва някакви по-големи чувства към другия

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Нали сте си приятели, поразпитай го(ама лично) гаджета, фр и т.н....стигни до себе си, по поведението и по погледа му можеш да разбереш мн неща
    Също можеш да му намекнеш или направо да го питаш, ако разбира се имаш желание за нещо по-сериозно м/у вас.Просто няма смисъл, той да ти признава, че те харесва(ако е така) и ти да му кажеш "ми хуу аз тай си и мислех,айде пич чао "
    Кофти си е, пък ако не те харесва, ще кажеш кажеш, че навярно това са просто игри на подсъзнанието ти(понякога си мислим че лудо харесваме някоя момче,но се оказва, че е само като фр)Тай де има начин как се измъкнеш...
    Амммм, дано да съм помогнала

Мега фен Аватара на iiirish
    без да познавам един човек и без да виждам поведението му, не мога по никакъв начин да преценя дали има симпатии към теб. това ти сама трябва да разбереш. нали затова имаш интуиция, а щом тя вече веднъж ти е напомнила за себе си, значи има за какво

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ми поговори си с него...

Животът е адът описан в Библията!

Колкото и да изглежда, че има някакви чувства към теб поразпитай познати защото ако директно с него говориш и няма такива чувства рискуваш да загубите приятелството си Успех!

Инсценирай пред него нещо ...като например скарала си се с гаджето и сте скъсали ,наговорил ти е куп глупости и обидни думи ,ако той те харесва сам ще се издаде ...ще започне да те убеждава ,че онзи не те заслужава ,че ти заслужаваш нещо много по-добро ,тези обиди ,които ти е казало гаджето ти не са верни и ще започне да ти прави комплименти ... :P Мъжете са много лесни за разгадаване ,особено като харесват някое момиче ... Очите им светят като я гледат ... :P
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Цитирай Първоначално написано от love you
    а ти харесваш ли го??? щот се пак за кво ти е да зн иначе
    ами и аз не съм сигурна дали го харесвам ... има нещо ,но не мога да определя дали не е само приятелска обич
    мерси за съветите

ами щом не си сиг 4е го харесваш по добре остави нещата така.ако той реши да направи нещо-тогава му мисли.но ако го харесваш -казваш му и тва е

Пф ако и ти го харесваш най-добре го питай,ама ако не ти не го за кво искаш да знаеш дали той те.Просто няя смисъл :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Пф ако и ти го харесваш най-добре го питай,ама ако не ти не го за кво искаш да знаеш дали той те.Просто няя смисъл :P
    +1

JUST DANCE!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си