- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към обвързаните...
Имам един въпрос към всички обвързани...
С моя приятел сме заедно вече година и 8 месеца... И въпреки, че много се дразня на всички, които са на по 14-15 и са седнали да разправят, че са сгодени, понякога се питам: дали той си е мислел дали ще сме винаги заедно? Не искам да ми предлага брак, не ме разбирайте погрешно... Някак си, просто искам да знам до каква степен си е представял нашият евентуален "съвместен живот"...
![]()
Познавам много двойки, които го обсъждат...
При вас как е? Моля, споделете... :P
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Аааами ние постоянно си горовим за брака ни.![]()
![]()
Аз от край време съм му съобщила, че ще живеем в голяма къща с огромен двор, защото аз ще имам развъдник с мнооооооого кучета!
![]()
![]()
![]()
Даже понякога откровено си се караме, защото той иска много деца, а аз само 2.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami da nie mn go obsyjdame napr.-kyde shte jiveem kolko deca shte imamedali shte jiveem v golqma,malka kyshta ili v apartament e takiva neshta obshto vzeto :P
Impossible is nothing...
Не сме обсъждали това Искам те завинаги ти и аз завинаги. Все пак нищо не е винаги и всичко е понякога![]()
ами ние сме обсъждали вероятноста да живеем заедно наесен, но това са само предположения. ще видим как вървят нещата, дали се разбираме, дали всеки от нас е готов да заживее със другия на семейни начала... и все пак аз съм на 20, той на 29 и е нормално да го обсъждаме, докато при вас е безполезно, тъй като всичко ви е розово и никога не мислите за края
Аз предложих на мойта годеж...Със сребърната ми хълка в кутиика син Viceroy докат бяхме в кафето![]()
![]()
Тя пък взе че прие
И сега само ме базика
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Просто го попитай!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Страх ме е да не го изплаша...Първоначално написано от vamp
![]()
Ами ако не е мислил по въпроса?![]()
Дума да не става за брак !!!!
Не с1м намерил подходящата, на която да дам с1рцето си в д1рвено кофчеже да го пази...![]()
Тая сегашната е просто зап1лване на времето![]()
Ходим 3 години и половина и никога не сме обсъждали тази тема.
споко и моя въобще не говори за такива неща,ама да ти кажа в на4алото мн се 4удех'аджеба тоя оби4а ли ме или не',щом не говори за бъдеще..но да ти кажа 4есно си е прав,защото както ти казахаве4е нищо не е винаги вси4ко е понякога (в нашата възраст),просот радвай се на моментите ти сега,защото след време може и да нямаш такива силни 4увства каквито имаш сега и ще съжаляваш,4е не си ги изживяла ка4ествено
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
О на тези години и дума не може да става за обсъждане на съвместен живот.Аз лично съм против правенето на дългосрочни планове,мисля че той не е мислил да заживеете заедно,но може пък един ден да седнете и да помечтаете за бъдещето![]()
Дам, права си.Първоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
Аз не допускам това да ми пречи, просто ми е любопитно.
![]()
Nie ponqkoga si govorim za takiva ne6ta,no toi v nqkoi momenti mi kazva 4e edva li 6te sme zaedno tolkova dalgo vreme 4e da stane vreme 4ak a brak,a ponqkoga kazva 4e s radost bi izjivql jivota si s men,govorili sme si daje za jili6teto ni..takiva fantazii izvadihmebe6e zabavno
Prosto sega ni6to ne moje da se kaje-vremeto 6te pokaje...
Не бих започнала пред него да говоря за толкова далечно бъдеще. Дори и да желае да не се разделяме, не искам да го плаша. Пък и се е оказвало, че когато започна да разсъждавам какво ще правим след 1 година и половина, когато той влезе в университет в София, и след 2 години и половина, когато и аз отида в столицата, той вече да е проверил как може да сме съквартиранти и да живеем заедно. :] А и дори да не е казвал, че ще сме заедно завинаги, много държи на убеждението си, че както са чувствата ни един към друг, няма пречка между нас и няма какво да ни раздели. =)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Еми ние не сме го точно обсъждали а просто си се надяваме че ще сме си заедно още годинка че най-накрая да можем да се преместим заедно но и това зависи от много неща такаче всичко си остава до надежда а не планове. Иначе лично аз не виждам нищо лошо в това поне за момент човек да се почувства сигурен и щастлив за бъдещето си.
Питай го.. така ще е най лесно за всички.
Е ние като сме с компанията се бъзикаме така...Намерихме си кръстници на първото бебе.Веднъж пък ни ебаваха ,че ще имаме 15 деца(5 на първия,5на втория и 5 на третия етаж на къщата) и ще ги обучим да маршируват из Владая и да станат нацисти.Ама тва са си само бъзици.Попринцип винаги гледаме в дългосрочен план нещата от връзката си,но 2-3 месеца-не повече.
болна тема ми е. При все, че не сма на по 15-20, а на 23. Говорили сме и ще сме заедно, но просто на този етап годеж е безсмислен. Годеж не се предлага бе деца. Предлага се брак, а времето между предложението и подписа се нарича годеж. научете се поне и тогава го предлагайте.
Искам да съм с него, а той иска да сме семейство и да имаме деца. Дори най-искреното му обяснение в любов беше миналата седмица, когато ми каза, че ме обича и че иска да има деца от мен, да се оженим и да сме винаги заедно......но на този етап ни е още рано. най-вече няма с ккви финанси да подсигурим бъдещето си.
Говорили сме на тази тема, но само на бъзик... малки сме още за да живеем заедно - само на 17 сме![]()
да говорили сме мн пъти и за деца и за такива неща![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
При нас са си точно планове за съвместно бъдеще, които се надяваме до 2-3, най-много 4 години да станат реалност.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Всеки път, когато съм се влюбвала, винаги съм си мислела, 4е ще е за последно. И винаги съм била с нагласата, 4е с този 4овек ще остареем заедно и т.н. Хмм.. иии.. за съжаление винаги е идвал един момент, в който нещата са се прецаквали и съм се 4увствала предадена, защото съм влагала толкова много във връзка, от която не е излизало нищо. Защото са ми обещавали какво ли не, а накрая се е оказвало друго. Ужасно е.. Колко съм ревала заради това, не е истина.
Иии.. когато нещата се прецакаха за пореден път, казах си, 4е няма да гледам ве4е така на 4овека до себе си. Няма да мисля за евентуално бъдеще с него, няма да му се отдавам цялата, няма да о4аквам същото от него. Засега се справям, ако трябва да бъда 4естна. Не е лесно, понеже отвътре ми идва, но осъзнавам колко притискащо и обвързващо може да бъде за другия. И как може дори да го отблъснеш от себе си с опитите си да го привържеш пове4е.
И все пак, ако трябва да бъда 4естна, вътре в себе си продължавам да съм си все същата. Природата ми е такава - когато оби4ам, не мога да погледна други, не мога да си се представя с други и наистина ми се ще да мога да бъда с него завинаги (знам, абсурдно е, знам... ). И ми е мъка, когато виждам, 4е от другата страна нещата... ами... са адски неясни. Ама то това е нормално... Оф, карай, оплетох се съвсем![]()
![]()
Робинята на Quench