- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета
днеска чух майка да си говори с една нейна приятелка за вътрешно подмиване нещо такова.та въпроса ми е правите ли си промивка във вагината или не?
мисля,4е става дума за дамски душ...не ,не си правя такива неща,предполагам се прави по предписание от гинеколог...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
При една добре подържаща себе си жена,спазваща интимна хигиена и ходеща на редовни прегледи при гинеколог,не смятам,че има нужда.Прави се само по предписание,когато има някаква инфекция ,най-често.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
как се прави тая промивка? не ми е нужна , но ми стана интересно![]()
ami,mislq 4e v samata vagina vatre q mie6 sas struqta ne sam sigurna dali obqsnih pravilno
Да,нещо такова представлява..НО съм чела в разни други форуми,че прекалено честото използване не е хубаво...Първоначално написано от LP_GirL
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
Ами право е момичето - честото не е хубаво.Колко често можеш да си правиш такова може да питаш гинеколог.Но доколкото знам миенето с вода прецаква средата (от гледище на Ph и такива).Не съм много компетентен по тая тема, най-добре е да се съветваш с лице, което работата му е да знае тия работи.С други думи доктор..Много работи си мислим, че са полезни, но в същност не е така..
Маика ми е ползвала таковаПървоначално написано от LP_GirL
ии е така
edno balon4e glaglagla sig. e gadno ;d