.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: момичета

Повече от фен
    Град
    plovdiv

момичета

днеска чух майка да си говори с една нейна приятелка за вътрешно подмиване нещо такова.та въпроса ми е правите ли си промивка във вагината или не?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    мисля,4е става дума за дамски душ...не ,не си правя такива неща,предполагам се прави по предписание от гинеколог...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен Аватара на bEbsI
    При една добре подържаща себе си жена,спазваща интимна хигиена и ходеща на редовни прегледи при гинеколог,не смятам,че има нужда.Прави се само по предписание,когато има някаква инфекция ,най-често.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

как се прави тая промивка? не ми е нужна , но ми стана интересно

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ami,mislq 4e v samata vagina vatre q mie6 sas struqta ne sam sigurna dali obqsnih pravilno

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    То има такива душове,които представлват нещо като балон и дълга част, балона се пълни с вода(или там квото е казал доктора), а дългата част се вкарва и водата се излиза вътре, ест тя изтича и си измита ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    То има такива душове,които представлват нещо като балон и дълга част, балона се пълни с вода(или там квото е казал доктора), а дългата част се вкарва и водата се излиза вътре, ест тя изтича и си измита ....
    Да,нещо такова представлява..НО съм чела в разни други форуми,че прекалено честото използване не е хубаво...
    Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
    Танцувай със сърцето си !

Мега фен Аватара на Chacho
    Ами право е момичето - честото не е хубаво.Колко често можеш да си правиш такова може да питаш гинеколог.Но доколкото знам миенето с вода прецаква средата (от гледище на Ph и такива).Не съм много компетентен по тая тема, най-добре е да се съветваш с лице, което работата му е да знае тия работи.С други думи доктор..Много работи си мислим, че са полезни, но в същност не е така..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Нещо като вагинална клизма
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    Маика ми е ползвала такова ии е така

edno balon4e glaglagla sig. e gadno ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си