.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    хаха познато... една фр обаче успява да вика на гаджето си (вика му за най-малките неща!)... вика, вика, огласяват целия парк... и той само "добре мило" "ми добре" окей" и тя побеснява още повече... мн са ми интересни...
    Тва е тооооолково гадно! Направо мога да убия някой като почне така! Майка ми така прави за да ме дразни още повече лелеее

Град
    РЮАР
    xAHxhAxAHX Owned !

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Така е по-интересно

Цитирай Първоначално написано от babity
    Аз понякога просто имам нужда да му се развикам когато ме обиди или нз си там какво, но неее той вече е казал: "ми добре"...
    Пачъ.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Така е по-интересно
    .!.

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    А той като ти се разсърди ти тръгваш ли след него да го умиляваш да ти прости?
    Винаги!!! Интересното е, че той е коренно различен от мен. Когато ми е ядосан иска да е сам, да си изживее яда и тогава пак да е с мен. Обикновено това, че му се извинявам и му се моля още повече го ядосва, но какво да направя, немога да съм спокойна, знаейки, че ми е сърдит, ядосан или каквото и да е...
    Когато аз се разсърдя за нещо също предпочитам да ме оставят на мира да ми мине Не да ходи някой след мен и д ами се извинява, когато ми премине глевът сама давам знак (:

не, не съм свикнала всичко да има, даже мноооого напротив. Просто немога май да го обясня... Пример: той ме е издразнил с нещо, разбира, че ме е издразнил и понеже продължава да ме дразни аз казвам, че се махам и ток казва: "чао"... Шибано е... когато един път му казвах, че искам да се раздели пак ми каза: "ок" ... но после ми натякваше де...
    Ееееееххх приятелко Познато ми е,да да определено мие познато ..Знаеш ли мисля,че е защото сме им доказали че ги обичаме и не можем без тях,и те са спокойни...Поне моя приятел е така,това което пишеш ми е до болка познато и като му кажа "На теб май не ти пука за мен",той ме целува и ми казва "Не слънчице,просто знам,че ще ти мине и никога няма да се разделим,затова не ми се цупи напразно "И аз копам от яд ама какво да направя,без него не може и с него не може Мъжка му работа....

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

А може би точно това ще те задържи при него - това,че не е като другите,не е предвидим,нито пък ти се влачи в краката и те кара да го искаш повече и повече.Не би трябвало да ти е сдухано
    just a kid۵

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Миии много добре прави пич-а а и защо трябва да се налагаш ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на babity
    олилйееееее! от снощи сме скарани и от около 15 чАса ми е сърдит... досега не е било такова нешо... станало ми е нешо... лйелйеееее!

Абе седи си...потърси го за последно или му напиши смс,че няма да го търсиш вече...ако си струва да се цупи за глупости,нека продължава да се сърди,но не го моли повече.
    Намери си занимание,във никакъв случай не стой у вас и не чакай телефона да звънне...защото 100% ще му звъннеш ти.
    Ние с моя вчера поговорихме и му казах,че може евентуално да се разделим( въпреки,че ще ми е много трудно) ако не се разбираме добре и доста неща си казахме,като че ли се изяснхме и си помогнахме.Сега с едържи коренно различно.
    За това ти казвам...запази достойнство...ако се държиш като хлапачка ще му доскучаеш.
    А и ако те обича той ще те потърси,колкото и да му е трудно...

e, то все ще му мине де, ама на мен ми е криво като знам, че е сърдит... от друга страна аз още снощи опитах да се сдобрим, ама той с държанието си все едно ми се изсра на лицето (както той обича да казва)... аз сега няма как да излезна де, ама смятам да се занимавам с друго и съм твърдо решена да изчакам да си надмогне ината и да ме потърси. извинения не са ми нужни!

e, то все ще му мине де, ама на мен ми е криво като знам, че е сърдит... от друга страна аз още снощи опитах да се сдобрим, ама той с държанието си все едно ми се изсра на лицето (както той обича да казва)... аз сега няма как да излезна де, ама смятам да се занимавам с друго и съм твърдо решена да изчакам да си надмогне ината и да ме потърси. извинения не са ми нужни!
    Абе ще ти мине...ще се сдобрите....
    Ама ако ти си виновна...е добре да си му се извинила и да си поговорите

В случая няма виновни, но незнам защо той реши, че съм му виновна с нещо. Кофти ми е!

ami ako mu kaje6 " 6a sa razdelim" i toi ti kaje "ok" prosto znai 4e toi go pravi naro4no po dobre se poma4i da si spokoina kato nego... ;] hem 6te go iznenada6 hem 6te zazdravite vrazkata si ;]
    ...just you hit me, if you dare...

Град
    РЮАР
    Абе колкото и да философствате няма да промените факта, че babity е егоист

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Абе колкото и да философствате няма да промените факта, че babity е егоист
    еми... така е... искам цялото внимание за себе си!

Град
    РЮАР
    Бих ти го дал...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Бих ти го дал...

п.с. все още се двоумя дали да не го извадя от контекста и да го приема като неприлично предложение

По интересно е в интерес на истината,но пък и трябва малко и той да се съобразява с мнението ти ...не винаги той да е правияТ
    Бъди ГЛУХ когато хората ти казват, че НЕ ще можеш да осъществиш мечтите СИ!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Яко останали са още мъже
    The Spark

Абе..да бе....така си мислите
    Много е мъжко,да се държиш като непукист...няма що
    То поне с граница

Град
    В облаците
    Научете се да се допълвате взаимно. Ако не стане нищо значи просто не сте един за друг. А също мисля, че ти трябва да си оправиш държанието и да не чакаш всичко на готово - прави малко повече компромиси и не се учи винаги да ти угаждат.
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от hrisiiiiii
    Научете се да се допълвате взаимно. Ако не стане нищо значи просто не сте един за друг. А също мисля, че ти трябва да си оправиш държанието и да не чакаш всичко на готово - прави малко повече компромиси и не се учи винаги да ти угаждат.
    допълваме си се идеално. тфа че тя иска да и угаждам си е напълно естествено ( въпреки че в повечето случаи хващам женските и манипулации ) ае слагаите ключ натемата а ?

ramaiana
    Guest
    КЛЮЧ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си