- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гаден егоист!
Тва е тооооолково гадно! Направо мога да убия някой като почне така! Майка ми така прави за да ме дразни още повече лелеееПървоначално написано от evelinka1122
![]()
Първоначално написано от slun4ice
![]()
Когато аз се разсърдя за нещо също предпочитам да ме оставят на мира да ми минеПървоначално написано от babity
Не да ходи някой след мен и д ами се извинява, когато ми премине глевът сама давам знак (:
Ееееееххх приятелкоПървоначално написано от babity
Познато ми е,да да определено мие познато
..Знаеш ли мисля,че е защото сме им доказали че ги обичаме и не можем без тях,и те са спокойни...Поне моя приятел е така,това което пишеш ми е до болка познато и като му кажа "На теб май не ти пука за мен",той ме целува и ми казва "Не слънчице,просто знам,че ще ти мине и никога няма да се разделим,затова не ми се цупи напразно
"И аз копам от яд ама какво да направя,без него не може и с него не може
Мъжка му работа....
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А може би точно това ще те задържи при него - това,че не е като другите,не е предвидим,нито пък ти се влачи в краката и те кара да го искаш повече и повече.Не би трябвало да ти е сдухано![]()
just a kid۵
Миии много добре прави пич-а а и защо трябва да се налагаш ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
олилйееееее! от снощи сме скарани и от около 15 чАса ми е сърдит... досега не е било такова нешо... станало ми е нешо... лйелйеееее!
Абе седи си...потърси го за последно или му напиши смс,че няма да го търсиш вече...ако си струва да се цупи за глупости,нека продължава да се сърди,но не го моли повече.
Намери си занимание,във никакъв случай не стой у вас и не чакай телефона да звънне...защото 100% ще му звъннеш ти.
Ние с моя вчера поговорихме и му казах,че може евентуално да се разделим( въпреки,че ще ми е много трудно) ако не се разбираме добре и доста неща си казахме,като че ли се изяснхме и си помогнахме.Сега с едържи коренно различно.
За това ти казвам...запази достойнство...ако се държиш като хлапачка ще му доскучаеш.
А и ако те обича той ще те потърси,колкото и да му е трудно...
e, то все ще му мине де, ама на мен ми е криво като знам, че е сърдит... от друга страна аз още снощи опитах да се сдобрим, ама той с държанието си все едно ми се изсра на лицето (както той обича да казва)... аз сега няма как да излезна де, ама смятам да се занимавам с друго и съм твърдо решена да изчакам да си надмогне ината и да ме потърси. извинения не са ми нужни!![]()
Абе ще ти мине...ще се сдобрите....Първоначално написано от babity
Ама ако ти си виновна...е добре да си му се извинила и да си поговорите
В случая няма виновни, но незнам защо той реши, че съм му виновна с нещо. Кофти ми е!
ami ako mu kaje6 " 6a sa razdelim" i toi ti kaje "ok" prosto znai 4e toi go pravi naro4no po dobre se poma4i da si spokoina kato nego... ;] hem 6te go iznenada6 hem 6te zazdravite vrazkata si ;]
...just you hit me, if you dare...
Абе колкото и да философствате няма да промените факта, че babity е егоист![]()
![]()
еми...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
така е... искам цялото внимание за себе си!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
п.с. все още се двоумя дали да не го извадя от контекста и да го приема като неприлично предложение![]()
![]()
![]()
![]()
По интересно е в интерес на истината,но пък и трябва малко и той да се съобразява с мнението ти ...не винаги той да е правияТ![]()
Бъди ГЛУХ когато хората ти казват, че НЕ ще можеш да осъществиш мечтите СИ!
Абе..да бе....така си мислите![]()
Много е мъжко,да се държиш като непукист...няма що
То поне с граница![]()
Научете се да се допълвате взаимно. Ако не стане нищо значи просто не сте един за друг. А също мисля, че ти трябва да си оправиш държанието и да не чакаш всичко на готово - прави малко повече компромиси и не се учи винаги да ти угаждат.
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
допълваме си се идеално. тфа че тя иска да и угаждам си е напълно естествено ( въпреки че в повечето случаи хващам женските и манипулации ) ае слагаите ключ натемата а ?Първоначално написано от hrisiiiiii
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
КЛЮЧ![]()