.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Отмъщение ?

Здравейте
    Значи, почвам възможно най-накратко да обесня ситуацията.Едно момче ме харесваше може би близо от 2 месеца и се ме врънкаше да излезем, тъй като аз нямах особено силни чувства към него все отказвах,отказвах..Е дойде момента, в който се съгласих и го попитах една вечер "Още ли е в сила поканата за кафе?" и той отговори "Да, за теб винаги е в сила" и тук свърши разговора ни, тъй като той отиде на дискотека.Но ето го и проблема -> една приятелка случайно се засякла с тяхната компания в дискотеката и ми казва сутринта (на следващия ден), че е видяла въпросното момче с момиче (да поясня, че това момиче го познавам) .. целували се, държали се за рачичка и мойта фр, разбира се попитала момчето дали ходят и той се похвалил, че тази вечер тръгнали.При което моята рекация беше ужасна .. необмислена, глупава.. пратих му смс, защото го нямаше в скайп със съдаржание "не го очаквах от теб .. нали уж искаше да стане нещо , а какво стана..тъкмо когато се съгласих ти реши да се пошегуваш с мен" , след което той веднага скъса с другото момиче.Нормално аз нямах дълбоки чувства, но сечувствах предадена..болеше ме от тази негова постъпка След което той отново ме чакаше 2-3 месеца с надеждата да се върна при него, но разберете ме .. бях наранена ..нямах сили да съм с него..не му вярвах.И какво .. случката се повтори разбрахме се да ходим на кафе в Събота, при което аз вчера научих , че той ходи с онова момиче пак... В Неделя съм канена на Рожден Ден , но лошото е, че и те двамата ще са там!! Не знам как ще ида .. просто ми е супер гадно .. едва ли ще успея да си направя купона Бих искала да му отмъстя по някакъв начин , а в същия момент не желая да му падам до нивото..Просто имах нужда да споделя .. а ще съм доволна от ваша страна на някакви съвети .. относно цялата история

Малко се олях .. съжелявам и все пак ако някой ми прочете тъпата история му благодаря
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на babity
    Аз както казах в темата по - горе съм скапан егоист, но като гледам и ти не ми отстъпваш! Хем го нещеш, хем и на друга го не даваш. Очакваш цял живот ли да те чака? Не е честно!

Град
    Враца

Re: Отмъщение ?

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Здравейте
    Значи, почвам възможно най-накратко да обесня ситуацията.Едно момче ме харесваше може би близо от 2 месеца и се ме врънкаше да излезем, тъй като аз нямах особено силни чувства към него все отказвах,отказвах..Е дойде момента, в който се съгласих и го попитах една вечер "Още ли е в сила поканата за кафе?" и той отговори "Да, за теб винаги е в сила" и тук свърши разговора ни, тъй като той отиде на дискотека.Но ето го и проблема -> една приятелка случайно се засякла с тяхната компания в дискотеката и ми казва сутринта (на следващия ден), че е видяла въпросното момче с момиче (да поясня, че това момиче го познавам) .. целували се, държали се за рачичка и мойта фр, разбира се попитала момчето дали ходят и той се похвалил, че тази вечер тръгнали.При което моята рекация беше ужасна .. необмислена, глупава.. пратих му смс, защото го нямаше в скайп със съдаржание "не го очаквах от теб .. нали уж искаше да стане нещо , а какво стана..тъкмо когато се съгласих ти реши да се пошегуваш с мен" , след което той веднага скъса с другото момиче.Нормално аз нямах дълбоки чувства, но сечувствах предадена..болеше ме от тази негова постъпка След което той отново ме чакаше 2-3 месеца с надеждата да се върна при него, но разберете ме .. бях наранена ..нямах сили да съм с него..не му вярвах.И какво .. случката се повтори разбрахме се да ходим на кафе в Събота, при което аз вчера научих , че той ходи с онова момиче пак... В Неделя съм канена на Рожден Ден , но лошото е, че и те двамата ще са там!! Не знам как ще ида .. просто ми е супер гадно .. едва ли ще успея да си направя купона Бих искала да му отмъстя по някакъв начин , а в същия момент не желая да му падам до нивото..Просто имах нужда да споделя .. а ще съм доволна от ваша страна на някакви съвети .. относно цялата история

Малко се олях .. съжелявам и все пак ако някой ми прочете тъпата история му благодаря
    значи като за начало
    1. Проста си
    2. Тоя и той прост
    3. Използвай наркотици
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Е то и ти незнаеш кво искаш..чудя му се на момчето как ти е ходило толкова време по гъза.Хем не го харесваш,хем го ревнуваш от другата..изясни се първо на себе си и после претендирай за нещо пред него.

Е нали не го харесваш... Защо тогава искаш да му правиш мръсно...Ще кажеш сте ходили мега сериозно и ти е изневерил или те е зарязал заради друга... Може и ти да се появиш с някое момче пред него ама дали ще се чувстваш по-добре... Аз лично се съмнявам... Може би просто му е омръзнало да се надява и иска само да търси утеха или да задоволява нужди при другата... Ти си решаваш ама едно отмъщение не носи наслада или поне не винаги...

purvo ne znaesh kvo iskash i vtoro ako imash nai dobur ptiqtel go vzemi s tebe na rojeniq den i mu kaji kvo trqa da stane izmislete si repertoar i gotovo na onq ako mu puka z atebe 6 mu stane gadno 6te se naaka ot qd i tei

p.p. tva mn grubo prozvu4a ama tei trqa da se prai
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

Град
    40 Miles from the Sun
    Остави момчето намира. Нито го харесваш толкова много, нито нищо. Не стига, че е скъсал с момичето веднага след като ти си се "оплакала", ами и наранена си се чувствала. И защо? Поканил те е на кафе, не ти е искал ръката все пак! Жалка история, звучиш ми като няква наивна лигла..

Град
    варна
    Какво си очаквала от момчето?!Да те чака цял живот ли?Нямали сте никаква връзка,даже на среща не сте излизали,за какво предаване говориш?За какви наранени чувства,след като ги е нямало(от твоя страна,нали твоите са наранени...)?!Не той,а ти си се подиграла с него.Отивай си на РД и да не ти пука,но не го занимавай него и си го остави с това момиче.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

каквато попара си си надробила такава ще сърбаш на РД.съжалявам 4е трябва да ти го кажа,но трябва да си мн зле-той да скъса с нея заради тебе въпреки 4е вие още не сте излизали и после да те овещава 3 месеца да излезнеш с него и ти да се правиш на сърдита-пффф

Guest

хаха

к'ви са тия глупости ве

Чакай малко... Нали не сте били гаджета, че да се чувстваш наранена?!
    Тъпо парче... Че и той не отстъпва...
    Аз бих ти отговорил : ''Я у лево, уе...''

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Отмъщението е възможно най-глупавото нещо на света... Достатъчно ще е просто да отидеш и да се усмихнеш за "Здрасти". Остави хората да дишат. След като не си му дала шанс е нормално да почне да се цели към други хора.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    q stoite malko kakvo q obvinqvate. Tq ne e vinovna 4e nqma 4uvstva kum nego i e re6ila 4e neiska da izliza s nego. Taka 4e toq si e vinoven shtom tq mu otkazva da izleznat i neiska i se podrazbira zna4i mom4eto trqbva da q ostavi i da si nameri druga. Taka 4e neznam kude momi4eto e vinovno. Kato vidi6 4e nqma6 4uvstva kum nqkoi spira6 da razgovara6 s nego ili si ostavate priqteli bez da prai6 nikakvi opiti da ste zaedno. Zashtoto v pove4eto slu4ai samo se pre4i na shastieto na drugite ako momi4eto obi4a drug i ma 4uvstva a toi nastoqva e ne stava. Trqbva razbirane i kakva e tazi obi4 spored ima samo privli4ane lubovta idva s vremeto.

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от GD
    q stoite malko kakvo q obvinqvate. Tq ne e vinovna 4e nqma 4uvstva kum nego i e re6ila 4e neiska da izliza s nego. Taka 4e toq si e vinoven shtom tq mu otkazva da izleznat i neiska i se podrazbira zna4i mom4eto trqbva da q ostavi i da si nameri druga. Taka 4e neznam kude momi4eto e vinovno. Kato vidi6 4e nqma6 4uvstva kum nqkoi spira6 da razgovara6 s nego ili si ostavate priqteli bez da prai6 nikakvi opiti da ste zaedno. Zashtoto v pove4eto slu4ai samo se pre4i na shastieto na drugite ako momi4eto obi4a drug i ma 4uvstva a toi nastoqva e ne stava. Trqbva razbirane i kakva e tazi obi4 spored ima samo privli4ane lubovta idva s vremeto.
    Izvinqvai ama sam si protivore4ish mi to q e ostavilo na mira mom4eto i se e zahvanalo s druga no togava tq e tr1gnala da mu prai sceni taka4e v taq situaciq tq sama si e vinovna nikoi ne i e vinoven 4e neznai kakvo iska sry 4e s1m malko gruba
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Абе момиче разбери какво искаш после се прай на много важна.Ти се подиграваш с чувствата на момчето и не му даваш шанс и после като си намери друга и те остави,а ти тъкмо си се сетила да излезеш с него се правиш на "сърдита".МИ извинявай ама си тъпа..Той не е виновен.Ако не беше си играл с чувствата му нямаше да стане така.Пък и от какво беше наранена когато той заряза другото момиче ?!?!?!?!?!?!?!?!!!
    ШМААААТТАКААААААААА!

--------------------------------------------------------

Ее ти хем не го искаш,а той кат си намери приятелка и тогава го искаш.Или тръгваш с момчето или го остави с друга.Стига си го разигравала...!!!!!!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    някъде там...
    Ами вие как ще се почувствате, ако някой ви покани и го видите с друга а? (въпреки че тя не го е видяла със собствените си очи, което е по-добре)Що веднага нападате момичето?

Към момичето:Не се отчайвай, със сигурност има и по добри момчета от него.То се е видяло какво му е нивото, не падай толкова ниско, колкото е паднал той!Отиди на рождения ден, покажи му че не ти пука за него! Няма заради някакъв дето се прави на "голямата работа" да си проваляш неделята!

Ето още нещо:Не Се ЯдОсВаЙ,кОгАтО гОВоРяТ зА тЕб-НеЗаВиСиМо ДаЛи Е дОбРо ИлИ зЛо.ВаЖнОтО е Че СтОйШ нАд ТяХ и Ги ЯдОсВаШ с ПрИсЪсТвИеТо Си ! :P

Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    Ами вие как ще се почувствате, ако някой ви покани и го видите с друга а? (въпреки че тя не го е видяла със собствените си очи, което е по-добре)Що веднага нападате момичето?

Към момичето:Не се отчайвай, със сигурност има и по добри момчета от него.То се е видяло какво му е нивото, не падай толкова ниско, колкото е паднал той!Отиди на рождения ден, покажи му че не ти пука за него! Няма заради някакъв дето се прави на "голямата работа" да си проваляш неделята!

Ето още нещо:Не Се ЯдОсВаЙ,кОгАтО гОВоРяТ зА тЕб-НеЗаВиСиМо ДаЛи Е дОбРо ИлИ зЛо.ВаЖнОтО е Че СтОйШ нАд ТяХ и Ги ЯдОсВаШ с ПрИсЪсТвИеТо Си ! :P

Да ама той не я е поканил в същия ден,когато е танцувал с другото момиче

Град
    някъде там...

Е дойде момента, в който се съгласих и го попитах една вечер "Още ли е в сила поканата за кафе?" и той отговори "Да, за теб винаги е в сила" и тук свърши разговора ни, тъй като той отиде на дискотека.Но ето го и проблема -> една приятелка случайно се засякла с тяхната компания в дискотеката и ми казва сутринта (на следващия ден), че е видяла въпросното момче с момиче (да поясня, че това момиче го познавам) .. целували се, държали се за рачичка и мойта фр, разбира се попитала момчето дали ходят и той се похвалил, че тази вечер тръгнали.
    Защо не четеш както трябва?
    И ще ме извиниш, обаче ти май само гледаш как да трупаш мнения?!?
    Що се заяждаш с хората?

[quote="Don't touch me"]
    "Още ли е в сила поканата за кафе?" и той отговори "Да, за теб винаги е в сила" и тук свърши разговора ни, тъй като той отиде на дискотека
    Ми кво бе.Къде пише,че са имали среща с нея на тая дискотека???или май ти нещо се отваряш..
    Момчето си е право няма да стои и да я чака тая дрисла да се сети че траа да е с него...пфф лапета!

Град
    някъде там...
    Опп....заправих още нещо (към fuck_me_pls): Не е нужно да цитираш всеки следващ пост! :P

Град
    някъде там...

[quote="fuck_me_pls"]
    Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    "Още ли е в сила поканата за кафе?" и той отговори "Да, за теб винаги е в сила" и тук свърши разговора ни, тъй като той отиде на дискотека
    Ми кво бе.Къде пише,че са имали среща с нея на тая дискотека???или май ти нещо се отваряш..
    Момчето си е право няма да стои и да я чака тая дрисла да се сети че траа да е с него...пфф лапета!
    Ми още по-лошо тогава, че са нямали среща в тази дискотека!Ти пак нищо не си разбрала! Кво да чака бе, нали ще излизат и после той отива на дискотека, запознава се с момичето и тръгва с нея!?!

Напротив ти не разбра какво казах аз и от тука тръгна спора.Казах,че след като е нямал среща с нея в същия ден в тая дискотека,защо после авторката на темата трябва да се сърди,че той е бил с друго момиче.Той няма ли право да излиза с която си иска или трябва да продължи да я чака??!!

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Напротив ти не разбра какво казах аз и от тука тръгна спора.Казах,че след като е нямал среща с нея в същия ден в тая дискотека,защо после авторката на темата трябва да се сърди,че той е бил с друго момиче.Той няма ли право да излиза с която си иска или трябва да продължи да я чака??!!

Спирам да споря с теб! Човек не може да се разбере с теб!

Знам Просто съм права!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си