- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отмъщение ?
Не съм казала, че си права!Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
Да но аз го казвам![]()
П.С-нали спираше да спориш с мен??![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Мисля, че това е много ясно!Край!Първоначално написано от Don't touch me
Don't touch me
Ти прочете ли темата???? Момичето му е отказвало толкова пъти.Момчето явно мн я харесва ,за да не се откаже .И когато тя се сети ,че разбираш ли иска да излязат.Момчето си намира друга.Той не е виновен че тя не му е давала шанс преди.Тя си е виновна.Но тя без причина му прави сцена...Момчето веднага къса с другата,но нашето момиче е сърдита и пак се ебава с чувствата му.Ми ти ако беше нямаше ли да я заебеш.Тя има късмет че той не и е вдигнал сцена....![]()
--------------------------------------------------------
Към BlueFace: Да, прочетох темата!Щом толкова я харесва защо пак трyгва с другото момиче?Не искам да споря!Не е виновна!Това е мнението ми!Първоначално написано от Elisa`Day
:P
Ми разбирасе,че пак ще тръгне,тя да не би да е казала че иска да тръгнат,защо пък да продължава да я чака и да се чуди дали тя някога ще му приеме пфф :PПървоначално написано от Don't touch me
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
към авторката : без да се обиждаш ама за нищо не ста'аш.... тотален егоист(сигорно си и зодия скорпион) земи порасни малко какви са тия детски истории и глупости..... никои не ти е виновен, че не знаеш какво искаш . И недеи да си играеш с чуствата на хората, защото всичко се връща някой ден ; )
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
НЕ СТИГА ЧЕ МОМЧЕТО СКАСАЛО С ДРУГАТА ЗАРЕДИ ТЕБ АМА ТИ НА СИЧКОТО ОТГОРЕ,ПАК НЕ СИ БИЛА С НЕГО.А ЗАЩТО ИЗОБЩО СИ МУ ГО ПИСАЛА ТОЯ СМС,ТОИ ПО ТОВА БИ РАЗБРАЛ ЧЕ ТИ ИСКАШ ДА СИ С НЕГО!?!?ТОЙ НЯМА ДА ТЕ ЧАКА ВЕЧНО!
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Защото едно кафе нищо не значи! Те могат да си идат на кафе, но авторката пак да реши да го размотава, защото не е убедена в чуствата си. Повече от егоистично е да очаква момчето да седи само докато се натутка и реши... Пък и може вече да е променил вижданията си и да иска само приятелство...Първоначално написано от Don't touch me
Lelellelele ti mi razbi predstavata za vryzka,predatelstvo i bolka...
Znaesh li v interes na istinata i az nemoga da prostq na Brad Pit che e s Anjelina Joli i che me predade taka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A qui
Първоначално написано от Erica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !