ima6e edna tapa sly4ka otdavna s mene i edna moq frendka.sytrinta hodihme da bqgame kakto si e navika ni.otidihme na plaja i ima hora deto bqgat drygi prosto se razhojdat treti pak samo sedqt...ti otkade na kade da znae6 koi kakav e? i kakto si bqgahme edin koito e gol do krasta izvednaj si svqla pantalonite i ga6tite i zapo4va da podska4a v krag i onaq my rabota kakto se be6e nadarvila malko se stresnah no pove4e mi stana sme6no za6toto mi minaha velikite misli kakvo bi moglo da se varti v glavata na tozi..blq blq blq no pove4ko mi stana krivo ddz..nz za6to no ne bqh spala kato horata i si ima6 pr i sega toq idiot si prai kefa po toq na4in i vzeh 4e go naredih qkata a toi poo4na oh perverznica oh mrasnica ela da mi obladae6 malkoto 4ove4e' i na vsi4koto nagore idva6e kam mene podska4aiki i onq my rabota..aha se6tate se... i az samo o.O si vikam da my se nevidi i maikata mrasna...gledam priqtelkata mi q nqma otpra6ila nqkade i az vzeh 4e pobqgnah nai nakraq toq ne doide samo iska6e da me spla6i posle po4na da si prai gimnastika kakto si e gol