- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво заглавие да сложа..
Здравейте ,
Ето го и моят проблем,който много ме тревожи.С приятелят ми ходим от 4 месеца и наистина много си го обичам,но напоследък взехме много да се караме прекалено много.. знам ,че във всяка връзка има и такива моменти,но... 4-5 дена се караме подред. Причината е, че се виждаме за 2-3 часа на ден(защото ходи на трен и на фитнес),а аз искам малко повече..поне през почивните дни... като му го кажа постоянно ми повраря,че ще си омръзнем..от една страна е така,ноо...(и за мн други неща се караме..)и ми става супер гадно..мисля си ,че ще му писне накрая и ще ме остави ... Кажете каквво да направя... ;(супер ми е гадно и тъпо..;(
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
струва ми се че е обратенПървоначално написано от Love_me_
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Дай му малко свобода да излиза с приятели когато иска.Сигурен съм че и ти искаш да излизаш по женски![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
е,незн за теб но аз бих се радвала и на няколко 4аса на ден![]()
ми живеем близо все пак ддз....
как да предотвратявам караниците ни... не искам да се караме толкова много и понякога за глупости... ;( винаги ми става мн гадно (cry)
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
нормално е както казваш в една връзка да има и моменти на каранициаз съм имала случаи, в които за 1 ден да се скараме 3 пъти
не си набивай такива филми и всичко ще си е наред
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
е какво толкова че се карате 3 дни подред всмисъл ако и двамата сте изнервени нормално е. А до колкото до това че искаш да педодвратиш тези караници ами може да го оставиш намира за мъничко... 2-3 часа на ден са доста време а пък и не трябва да го спираш да прави нещата който иска да прави иначе така наистина ще те зареже. Бъди благодарна че се виждате даже толкова много и си намери някакво хоби че да не ти е скучно
Задушаваш го...
Животът е адът описан в Библията!
Аз на вое място бих се раджала ако приятеля ми разполагаше и аз също по 4 часа на ден да се виждаме, шото и двамата зажършвма сега, имаме балове и др. и нямаме почти време да се видим по за час- два на ден. Ивсе пак радвам се че мога да говидя и за малко поне откокото изобщо да не успеем да се видим. Освен това не е лошо да му дадеш и малко свобода на твоя човек и да не се карате за глупости от рода искам повече време с теб. Човек е хубаво да се радва и на това, което има. И не се притеснавай че ще те зареже. Споко!![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
До болка ми е познато това ... С бившето ми гадже се виждахме по 15 часа на седмица ( макс) 6-7 от които на тренировка (тренираме заедно карате) понякога ко не са тренировки въобще не сме се виждали ,защтоо аз съм смао 1-ва смяна ,а той си сменя смените ... А за карането точно с таквоа каране приключи връзката ни . Моят съвет е да си помислиш много хубаво дали се карате за глупости и да намалиш до максимум тези караници ,затоо аз без да искам убих нещата между нас точно по този начин.. И УСПЕХ...
Нормално е да се карате.Все пак след тва се обичате повече и повече,поне при мен е така.
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Отдалечи се малко от него..ддз..направи така,че да му липсваш,и ще видиш че сам ще дойде при теб.А отностно караниците..възможно е да сте си омръзнали - но това е временно.Гадно ти е,че не ти отделя повечко време и двамата сте нервни заради този факт може би..незнам мила,потърси го и поговорете или пък го остави малко докът усети,че му липсваш
Желязна Девица
3-4 дни?? Ние се караме от 2 седмици всеки ден,само като ми пише или като му вдигна телефона и се почва...Нормално е да искаш да сте си заедно по-дълго.Или го остави на сухо 2 седмици ,или му казваш го късаш-друг начин не виждам.