Преди 1 годна се запознах с едно момче,беше нов в квартала и почнахме да излизаме заедно и след време тръгнахме.Супер много го харесвах както и той мен и всичко беше много хубаво бяхме заедно до края на юли.Скъсахме,защото бившия ми приятел се върна в живота ми и аз неисках да го загубя отново,но и с него бяхме 1-2 месеца и се разделхме.След това с Гошо (новото момче) почти не си говорехме,до Нова Година когато пак се събрахме и пак се разделихме.Защото му бях казала,че ми е първият пък то не беше така и там и за други работи се карахме.И сега когато и да се видим сме заедно смисъл гушкаме се,целуваме се,натискаме се,правим всичко,което искаме заедно,но нищо повече до там аз в момента не ходя с никой,както и той е сам.Преди няколко дни бях на рожден ден и бяха супер много хора и той беше там и ние двамата само се карахме нещо.За всичко се заяждахме и към 1-2 часа аз излизам да говоря по телефона в коридора и той отива до тоалетна в същия момент и той нали седи и ме гледа и аз му викам "Оф пак ли ти" и такава влизам в спалнята,защото беше до точно зад мен.И той влиза при мен и гаси лампата и аз седа права и той кво нещо там ме бутна до вратата и вика "Защо ми се сърдиш сега,нищо не съм направил" и почна да ме целува нещо и аз само се дърпам,защото незнам дали искам нещо по сериозно от него или откогото и да било .. но неискам всичко да е само за една вечер.И аз му казах нали да престане ама той почна да ми говори и да прави некфи неща и.. ясно кво направихме.После аз такава почнах да се обличам и бързам и той ми викаше стой стой... и аз му казах че това беше грешка и отидох при другите в другата стая.След малко и той идва и все едно нищо не е станало и аз супер много се издразних и викам "Аре аз си тръгвам" и той вика "Да верно аре тръгвай си" и аз го напсувах нещо и си тръгнах и след 2минути получавам смс от него - "Извинявай !!" .. Та нямам представа какво да правя с това момче .. ;( и се побърквам така защото нищо не правим а си седим на едно място от няколко месеца..