Здравейте, от скоро посещавам форума и намирам интересни неща. Аз имам следния проблем-малко е странен за момче на моята възраст (19 години) ама дето се вика всеки луд с номера си... така по същество:
предистория- последните няколко години ги прекарах един вид ергенски живот, с приятели, като си мислех " абе за какво са ми тия момичета само да ма занимават, по-добре с аверите да си правим кефа", да ама не, човек като порасне и му идва акъла и осъзнах че е друго да си имаш човек до себе си.
така значи...преди няколко дни случайно си направих рег в един сайт за запознанства и пак съвсем случайно докато разглеждах профилите видях едно невероятно хубаво момиче ( все едно идеалът ми се е осъществил) обаче нещо нямам подход с момичетата, като се им предвид че съм имал само 1 гадже преди 6 години и то за около месец.
Ако може да ми дадете някой полезен съвет, защото имам чуството че тя е човекът. Просто не мога да го опиша. Откакто я видях поостоянно мисля за нея, не може даже за миг да ми излезе от главата. Вечер я сънувам, а дори понякога не мога да заспя защото мисля за нея. Проблемът е че аз съм малко срамежлив в отношенията с момичетата. Дългичко стана но се надявам да ми помогнете с някакви насоки.