Цитирай Първоначално написано от Dru
Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Pyk ida ti kaja chovek v Skype mnogo lesno moje da se otpusne i da zavyrje razgovor
И аз съм на това мнение, обаче тя твърди че не ползва и трябва да се занимавам с някакви гадни писма
Това, обаче променя нещата. Иначе малко по-различни съвети щях да дам, но.. нека организирам мисълта си достатъчно.>

Първо – позакъснял, я стига?! Просто по-малко проблеми си имал досега. Ще го оцениш това след година-две още, ако приемем че от настоящия момент решиш да се позанимаваш по-.. обстойно/активно с представителки от с/уположния пол. И ще си спомняш с умиление за тези години, хахаха.

Пиши й тогава. Пиши, изразявай себе си, но вмъквай деликатно по някое-друго въпросче във всяко писъмце. Без да прекаляваш, по-индиректно. То и в диалог отначало е така, но все пак там тези въпроси идват някак си по-естевствено. Относно визията й – няма как да коментирам, но само ще ти кажа като човек занимавал се полу-професионално с фотография преди време – не съди по снимки! Освен, ако и ти не си малко по-навътре по темата, така да го кажа, но силно се съмнявам. Нямаш си и на идея колко много неща, колко лесно подлежат на манипулация. И нямам предвид доп. обработка с Photoshop, това вече обикновено е доста по-лесно забележимо. Е, според зависи де, ама в общия случай – доста лесно. Тъй като все пак става въпрос за някакъв си сайт за запознанства като човек, посещавал такива преди време (в смисъл – имам рег все още в един такъв, а допреди година и половина го попреглеждах периодично в рамките на месец-два, което считам за пре-пре-..достатъчно) там ааадски рядко се случва да има наистина добри снимки. Ама – случва се. Тоест, докато не си я видял на живо, няма как да си сигурен наистина доколко общо има с визуалната ти представа за нея. В кое да е отношение. Тааа, пиши й, задавай въпроси, опитай се да си съставиш малко по-ясна представа какво седи от другата страна на монитора й, хахах, да го кажа така и тогава хлътвай и се отдавай на предчувствия. Знам че звучи грубо, но понеже точно тази грешка вече съм я допускал се опитвам да ти бъда полезен с каквото мога. По нейната активност в онлайн-кореспонденцията ясно можеш да си направиш извода и доколко си й интересен ти на нея. Защото колкото и да ти казва, че е заета, че не й се занимава много с това и т.н., ако й направиш необходимото впечатление, повярвай ми, честичко ще се включва и тя. Малко ми е трудно да ти дам рецепта за последното, ‘щото за мен лично общите положения в това отношение, колкото са повече, толкова по-зле. Вярвам, разбра ме какво имам предвид. Иначе не, че няма в нета някакви псевдо-донжуански- наръчници на перфектния онлайн сваляч с перспектива за реално продължение, амаа.. поне на мен не би ми било интересно да се движа по тях. В смисъл, колкото повече действат, толкова повече без съдържание ти е обектът на приложението им. Тук идва моментът да си зададеш ясния въпрос „какво точно търся и искам в момента аз?”, но предвид, че не си имал приятелка от 6 години и възрастта ти в момента още е малко рано за този въпрос.;] Не пропускай да я подпиташ скоро все пак има ли си гадже, ‘щото ако ли да – твърде вероятно да не си заслужава всичко въобще, а и да е обречено на провал още отначало. Според зависи отново, ноо.. бая повечко усилия и време ще са ти необходими. Намекни й и за лична среща сравнително скоро, защото неналичието на Skype (и q, предполагам?) лично за мен поне би означавало предизвестена смърт, хаха. Имам предвид – диалога е жизненоважен! И ако не го проведете скоро, така или иначе нещата ще избледнеят, но ще ти е по-кофти на теб после. В общи линии в тази ситуация бих използвал подход “по-рано, по-добре”, но не твърде рано. Просто това вече си зависи от Вас двамата, а аз имам само някаква бегла представа за теб дотук.

И така... мога само да ти пожелая искрено успех и.. умната или в краен случай русата, хаха! Ако нещата не се получат с нея, ще те посъветвам скоро посъбереш нужните увереност и кураж и да наблегнеш на реалния контакт. ‘Щото точно от този тип сайтове вероятността да попаднеш на нещо смислено граничи с нулата.

Дългичко стана, нямам време за редакция – дано имаш търпение. Ако има нещо – питай, хаха.

EDIT
Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Ех.. вие момчетата .. влюбвате се във външноста, а така не забелязвате характера....
Първо това, което твърдиш мога да го заявя дори по-убедено и по-аргументирано в обратната посока, хаха. Глупости на търкалета, точно поради тази причина.] Второ "влюбен" не срещнах другаде дотук освен в твоето мнение - ок, вероятно си в ... хмм, кофти момент сега, ама чесането на клавиатурата помага ли? Поне си пиши там в някоя твоя-си тема по въпроса тези невероятни генерални тийн-момичешки заключения. Не приемай твърде лично този коментар по мнението ти, просто ме подразни.