.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Момче на козметик

Въпрос към момчетата които ходят на козметик.
    При махане космите на интимните части не се ли получава някакво неловко. Не ви ли е срам или незна. Изобщо как стоят нещата?

Офф ,ами отиди и ще разбереш ! Кое нормално мислещо момче , ще хукне някой да го обезкосмява отдоулу ми е чудното ? Мисли малко преди да пускаш теми !

Мега фен Аватара на EarthShaker
    майка ми е козметичка и въпреки това не съм си помилял да отида някога на такова място за обезкосмяване... къв мъж ше е тоя дето е гладък като портокал

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    майка ми е козметичка и въпреки това не съм си помилял да отида някога на такова място за обезкосмяване... къв мъж ше е тоя дето е гладък като портокал
    ....то4но!!!

Град
    ПрИ Теб
    (момиче съм) Аз съм "за" обезкосмяването на интимните части.Какво лошо има в това даже е много по хигиенично и готино.Един фр беше ходил и се получило кофти щото при пипането се беше възбудил ама нормално да е така.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    (момиче съм) Аз съм "за" обезкосмяването на интимните части.Какво лошо има в това даже е много по хигиенично и готино.Един фр беше ходил и се получило кофти щото при пипането се беше възбудил ама нормално да е така.
    то затва по-добре да не ходим момчетата че всеки път ще става кофти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си