Първоначално написано от
MoOnLiGhT_ShAdOw
Изневярата е да предадеш доверието, което ти гласува партньора, след като вече "ходите". Това е глупав начин да нараниш човека до себе си. По-скоро съм на мнение, че като не те свърта само при 1, не трябва да започваш никакви връзки, защото, ако имаш поне малко самоуважение, ще ти е тъпо, ако нараняваш наред хората...
Не смятам, че приятелят ми изневерява - няма с кого, няма толкова близко момиче, а си пада малко консервативен и предпочита връзката да е сериозна и с чувства, дори да не е любов (казвал ми го е, дори да няма кой знае колко връзки зад себе си).
Ако е изневерил веднъж, ще се опитам да разбера каква е била причината, нищо, че ще съм много наранена и ядосана и едва ли ще искам да го виждам повече. Ако системно е изневерявал, тогава няма и да си правя труда да търся причините - няма какво да го оправдае. Като му е толкова хубаво с някоя друга, да ходи при нея. Каквото и да чувствам към него, не мога да търпя такова отношение и най-вече - не толерирам лъжата. Аз пък ще му докажа, че и той не е незаменим за мен и че мога да си живея живота и без неговата светла личност в него...