Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
За да изневериш, трябва да имаш желание. За да го направиш, значи има нещо във връзката, което куца. А ако е просто за разнообразие - след като му трябва разнообразие в партньорите, да не е започвал връзка. Не бих простила изневяра, тъй като както вече казах - значи има нещо, което не е наред. И не бих могла да остана с някой, който предпочита веднага да кръшне, вместо да обсъди с мен какво толкова му липсва, че да е готов за изневяра. И ако след разговора той не го е получил - просто да се раздели с мен, а не да прибягва до такъв долен начин.
А дали приятелят ми ми изневерява... честно казано не смятам. Но от време на време ме хващат някои паранои, за щастие безпочвени...
Искам да ви оборя всичките, но не искам да превръщам поста си само в цитати. По никакъв начин не съм съгласна с афиширането на всичката тази вяра, която имате в приятелите си.
Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
А ако е просто за разнообразие - след като му трябва разнообразие в партньорите, да не е започвал връзка.
Ти не можеш да предвидиш какво може да очакваш от една връзка и какво ще представлява тя, за да я убиеш още в зародиш. В последствие се появяват много фактори, които могат да повлияят на разума и чувствата.

Изневярата не може да се разгледа като анализ върху "Под игото"
предпочита веднага да кръшне, вместо да обсъди с мен какво толкова му липсва, че да е готов за изневяра.
За да стане вече ясно на всички какво е моето мнение - аз съм изневерявала след дълготрайна връзка, при което с първото момче с което съм спала, не веднъж, не с един. Най-важното остава, че обичам гаджето си, колкото и възмутително да звучи, чувствам се страхотно с него, нищо не ни куца, както обичате да се изразявате, и в заключение мога да кажа само, че за мен с изневярата си осъзнах какво имам, и че няма нищо по-добро , утвърдих емоционалната и физическа връзка между нас. Само мога да се радвам, как с изневяра изградих в себеси приоритет на вярност.