- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра...
Единственото що-годе умно изречение по темата досега. Казвал съм си мнението за изневярата - не е повод за гордост, но просто се случва. И ми се струва, че имате прекалено голямо доверие на приятелите си, не че е лошо, но помнете, че в крайна сметка отдавна совите не са това, което са (дано младата аудитория е гледала "Туин Пийкс"). В общи линии само като видя тема за изневяра и ми е ясно от А до Я кой какво и кога ще го каже. Ясно е кой като напише нещо ще засегне други, те какво ще му върнат. Ясно е, че за едни изневяра значи край, само дето по мой наблюдения това твърдение е по-скоро на теория, отколкото на практика, като разбира се не желая да ангажирам никой с мнението си, щото съм се отказал да споря на тема "изневяра", особено пък в този форум. И един съвет точно по темата "изневяра" - по-често четете izpoved.com в раздела "Похотливост". Пускат интересни теми, а и отдоло коментарите на мъжете може да ги четете и да не ви остане нищо друго, освен да поддържате красивата илюзия, че "милото" ви не е като тях.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Левски шампион але але!