Ето пак ще ви обясня.Вчера с един приятел на 19 ,аз и това момиче сме на 16 ходихме двамата на баскет да гледаме.Смисъл аз и момчето.той харесвя това момиче ,а то ми е приятелка ,но бе отишла с др. нейни фрс и бе на около 10 метра от нас.И онзи приятел ,само ми вика ,че през почти цялото време ме гледала ,а когато решавах и аз да погледна към нея само ми се усмихваше.После на почивката я засякох долу и и казах да си влезе довечера в Скайпа ,за да се разерем в събота да излезем с една нейна приятелка и тя се съгласи.След края на баскетбола ,като си тръгвахме с онзи приятел я засякохме пред входа и той почна да я убеждава да излязат ,ся да се прибират заедно и т.н.Аз само и казах да си влезе в Скайпа.После се прибираме ние с него към нас и той реши да мине през някакъв негов приятел.Така я засякохме пред у тях и и казахме да се разходим тя вика ем оки елате до магазина с мен.Отидохме и после седнахме на една пейка ,като седнахме аз,оня фр,тя.В смисъл в такъв ред.После тя кво го накара за малко да стане и дойде до мен и после си говорихме така около 20 мин.Като едно време почнахме да се храним двамата един-друг.Накрая вече тръгнахме ,защото фр иска да я изпратим до у тях ,ама тя нямаше мн голямо желание и вика аз и сама мога да се прибера ,ама оня приятел видя някоя негова позната ,тя ме викна и вика дай да бягаме към нас аз и викам абе махай го ,върви се прибирай ,щом те викат гушнахме се и тя си се прибра.После като си бе влязла в кайпа и ми бе писала нищо от типа на "Искаш ли официално да станеш мойта шматка" {} .И сега в събота ще изляза с нея и още едно момиче.Това е.