- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви покупка
Едно розово потниче за 9 лв,СуПеР сладко! Също едни чехлички черни
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
2кг тиквички- суууууупер яките, 500гр заешка храна, един тоник и един джин-всичко: 26лв
амии днес си купих за изпита по математика два химикала,молив и един химикал с розово пухче![]()
![]()
Пак NewYorker3 блузи 1 суичър и къси панталонки...общо 165 лв
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Панталонките са наистина суперски.Взех си оттам,много ми харесват и си нарочих едни жълтички.Страхотни саПървоначално написано от FucKtheSyStem
![]()
![]()
Едни къси панталонки за 22 лв
Ммммм да много са сладкиПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
мойте са едни камуфлажни
![]()
![]()
Взех си рокличкаа, ето я : http://prikachi.com/users/plamsityy/5Y.jpg![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Хъм..къде има NewYorkerПървоначално написано от FucKtheSyStem
(аз съм от Пловдив)..защото когато бях в Германия,Швейцария,Австрия и т.н. имаше такава верига магазини иии се влюбих просто такива цени за такива яки дрешки
и всеки път се връщам от там с доста покупки..незнаех че и в Бг има
![]()
По темата: Вчера си купих нови бели сандалки на токчеуникааални много сладки
моите приятелки викаха че са като на Пепеляшка
а другата викаше че били мръснишки заради една малка дантелка
ве уникални са много си ги харесвам
![]()
Първоначално написано от surrender_
Мдамм...Този магазин е направо уникален.За Пловдив не знам дали има и въобще ако има,къде се намира...Обаче,ако имаш път през Варна,може да минеш през бившата Валентина или новия мол.В мола още не съм ходила,стига ми Ню Йоркър във Валентина.
![]()
Един свестен шоп във Варна
![]()
Еми едно потниче за 7 лева.![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
a v sf kade ima /newyorker/... da ne e spam az si kupih japanki![]()
2кг домати = 3лв
1кг череши = 2лв
кола маска = 8лв
![]()
еми най-готините къси панталонки, едно потниче и една рокличка и едни сандалки май към стотина лева излезнаха.![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Късни гащи - 28 лв![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Парфюма на Фабио Версо - 6.70 лв.
Обикновени чехлички с каишка мейду палеца и показалеца - 15 лв. - Много ме радват !![]()
![]()
![]()
Ммм за София незнам аз съм от Варна...Все пак си мисля че във някой от моловете ви ще го имаПървоначално написано от scout4e94
![]()
Бански за 46лв и къси гащи 117лв...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Хм , аз сега съм си обула моите "ранни" гащи ... Удобни са !Първоначално написано от miminkaa
![]()
Забравих да кажа , че си купих шнолка с лилава панделка , която струваше 1.75 лв. !![]()
Колан - 8 леваКола и Зайо-Байо
mindscan
Бански 46 лв добре,ама си дала 120 лева за 1 къси гащи,при положение че иначе са по 20-30 лева,поне аз голкова бих дала за 1 къси гащиПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()