- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви покупка
Хмм
зимно яке секънд хенд 8,97лв.
суитчър минимум пак секънд хенд 8лв.
na dunkite se kefq ama na KENVELO ne mnogo rqdko si kupuvam neshto ot tamПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Мии анцуг, 2 чифта дънки, две блузки с дълъг ръкав, чанта за у-ще, няква сива тенискаии сутиен... започва подготовка за есента
![]()
nicolepcd
аа от кой магазин са тиии ..мноо са якиПървоначално написано от oth_fenka
![]()
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
последните неща които си взех са: един много сладък несесер .химикали,тетрадки,спортен екип,маратонки,лосион за тяло и лосион за лице(Л'ореал) ...това е май
miii...edna mn sladka ciklamena teniska ot Kenvelo i bluzka s 4erveni nadpis4eta pak ottam obi4kam si giii![]()
![]()
![]()
лимони![]()
![]()
аа иначе дрехи джунджурийки и т.н. - сладки черни обувчици на токче ама н емного голямоо - 40 лв![]()
mi mai be6e edna bluzka na Kenvelo za 15:99 ako trqbva da buda tochna ....![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Заздравяващо масло за нокти на Perfect![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първоначално написано от dimanushka
И аз за толкова.+ дънки и едно като плетено елеченце :P .
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
tetradki
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
of zabraih rozov lak i zazdravitel za nokti![]()
амии...едни дънки мн си ме кефат:P
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
4anta-22 lv :P
Четка за коса-4лв
Гланц за устни-3,50лв
Пинсета-1лв
рол он - 5,60 лв
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
абе принционо последното което си купих беше едно нестий амаиначе като дрехи и т.н. бяха едни дънки такива късички
за 40лв
![]()
2 лака за нокти-син и черен=3.20
Един екип за 42
черен панталон-40
мн яка синия блузка за 17![]()
няква серия видях във Метро на Loreal Pure Zone - гел с някви частици за дълбоко почистване, лосион за още по-дълбоко почистванелосион за затваряне на порите и крем за финал... около 40 лева бяха + масло и лосион за тяло Fruttini с джинджифил и страстниче (за 1път го чувам)
миришат много яко обаче
- 20лв.
От Метро си взех тетрадки, химикали и една папка.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
тетрадкии и там другите джунджурийки за училище ноо не помня колко излезна всичко![]()
обеци - 3 лв
часовник - 17 лв
и дъвка - 5 стотинки
![]()
Една цикламена блузка-30 лв![]()
Суетата.Моят любим грях.