- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви покупка
belio i edna bqla bluzka,ne be6e skapa
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Една много сладка жълта блузкамного якооо
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
по принцип не харесвам кецове,но тия ме изкефиха страшноПървоначално написано от 08mdam__
![]()
едно късо синио якенце с 1 бял потник .. мале беше преди месец ужас!та цената беше ... 140 долара за 2те общо ..
черен колан...текстилен май го водят.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
лак за нокти на Ейвън и една блузка![]()
след 3-часово обикаляне по магазините с приятелкиси купих една мн сладка бяла блузка
![]()
Лилав панталон за 75 кинта, който просто обожавам, има и зелени елементи, главно копчетата и е мн интересен дизайна и материята е лека... след тва и една блузка на черепчетата с широко деколте
![]()
Парфюм "Puma i'm going" и едно кожено портмоне. Много съм доволен и от двете![]()
ами...последната майка ми я взе...блузка за 28лв....ина4е последното,което аз си купих беше сутиен и прашки...ценатааа беше...не помняина4е за козметиката пак се заредих от склада...концентрат за изгаряне на мазнини на евелин(мн е добър! за две седмици свалих 2 см от талията) тоник за пъпки пак на евелин(адския е,много съм доволна в комбинация с измиващия гел е невероятен!)
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Последно си купих една черна чантичка за 35лв. Иии едно бяло потниче с бъгс бъни отпредкоето всъщност ми купи една моя фр по случай РДто ми. То струва 18лв
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
bluza obici obuvki i kasno qke :}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Гащеризонче с къси панталонки/дънково/ като може да сваляш горната част и да става на къси дънкови пантаонки.Струва 35 лева и е мн сладко и мн яко ми стоиА козметика- лосион за тяло с ягода на ейван ама нз колко струва 3-4 лева май.А за обувки-ми скоро ще си купувам
![]()
Официална черна рокля на Манго
Бижу на Галдини![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Бански на райе на Etam - 64 лв.
Ами блузка и потниче![]()
PEPITO SLADKATA otkyde si? i az si tyrsq nqkykvo gashterizon4e s kysi pantalonki,no nikyde v pz ne namiram...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Една червена гривна с големи мъниста и 3 висулки - 12.90 лв.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
кафеникав официален панталон, пижама - потник и къси гащички - тъмно синя, на маргаритки, душ гел, кремче и гъба за баня - комплект Дав
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ami taq sedmica si vzeh edin kostum to i kostum nemoje da se nare4e pantalona e po mene bql za vsi4ko stava i sako ama ne mn oficialno mislq 4e be6e 50-60 lv nz tati mi go vzema ama mislq 4e tolkova be6e
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....