- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви покупка
Амми .... 2 гланца .. единия 7 и 90 .. другия 9 и 90![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
са си поръчах тениска с щампа...
Гланц Nivea - 3.10
Гланц с г/д телесен цвят - 10.90
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
купих си две блузки- едната с късо ръкавче, другата с дълго
перли и гланц![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нокия н79 и си платих поръчката за Ейвън - герданче, парфюм и лак за нокти ликав - 25 лв
Зрънчо , сок - "Prisun" , шоколад- "Своге" и тъмно син "Орбит" - драже ... ~ 5 лв.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Днес си купих една плетена блузка , сива , напълно изчистена стои страхотно![]()
![]()
И ан всичкото отгре с риза отдолу става много гъзарско ---- 23 лв.
И едно лилаво боди с ръкави и то изчистено --- 14 лв.
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ония ден си купих чанта за даскало ... черна и доста голямаи все пак не е няква като сак да не мога да я нося
,а вчера си взех и ботушки,които пак са черни и са страшно сладурските : )).
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
по-вероятно да се омъжва, но в днешно време знае ли човек...Първоначално написано от Syringe
Иначе последно си купих дънки SI произведени преди 15 години, но не са носени. От година и нещо дебна за такива.
Grumpy old madman
"Женя" е много стар глагол, и означава че човек се жени, но не в смисъл "Влизам в брачен съюз с жена". Слушах за това наскоро по радиото.Първоначално написано от Canis_Dirus
Това "омъжвам се" и "оженвам се" е абсолютна простотия. "Женя се" означава че човек се сватосва, влиза в брачен съюз с изгората. Няма нищо общо че е точно с жена и т.н.
Следователно - ако жена каже "Аз ще се оженя", хич не го е казала грешно. Виж, ако мъж каже че се "омъжва", вече си е друго де...("омъжвам се" е доста по-нов глагол от "женя се", както и да е, вече се обърках и аз..)
Днес си купих платненки Fullmax за пет леа. Баси якото.Но са ми само за физическо де.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Спрей за тяло - 5лв.
Крем за лице - 10лв.
Балсам за устни - 3,50лв.
Дъвки - 1лв.
Епилатор - 80лв.![]()
![]()
А и калъфче за тела!![]()
ЗАЙО БАЙО И КОЛА ЛАЙТ, по-добре е с бира, но ми се спеше![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Ами честно казано грешно сте ме разбрали - няма да се женя. Говорех за обеци, но всъщност грешката е в мен, че не съм дообяснилаПървоначално написано от jghgh
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
парфюмче бенетон ..... едни мн пухкави пантофки .... 2 блузона dc ii дъвкии :P :P :P ама колко ми струваха .....![]()
Аз се досетих, че може да са обеци.Смисъл помислих си го, но не бях сигурна.Просто реших да се погавря с моята приятелка.Първоначално написано от st1ka
![]()
Ти кво каза,пък то ква стана...Първоначално написано от st1ka
![]()
![]()
вчера ми стигна поръчката от Ейвън..ами душ-гел и гланц, от тоя охлаждащия..уж за уголемяване![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]