- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви покупка
Един супер як лилав потник който седи леко като туникаПлажна чанта ии едни много яки боксерки с някфа картинка
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Черни къси панталони и шамопан Clear![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
балсамче за устни на nivea - май беше 3лв.
рокля до земята но супер сладка - 38 лв.
жълто потниче
бански
една много сладка лилава рокличка![]()
черен потник
обички с бяло и цикламено топче
3 лака за нокти(зелен,тъмно лилав и бежов), лосион за тяло с шоколад, сапунче с какао и едно с малини,4 чифта прашки, черни сандалки на висок ток, черни джапанки, 6 обички,2 гланца за устни, 1 руж за устни и едно много яко потниче. Утре ще си търся и лятна рокличка с дължина малко над коляното-дано си намеря.![]()
Рол-он на Фа и крем Бочко.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
бяла рокля
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
амии ежедневни превръзки descreet и C-THRU Pearl Garden
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
пушена риба![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
бейкролс![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
сладолед ^^
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
*Nestea))
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Слънцезащитен спрей, плажна кърпа, две самобръсначки, пръстен за крака, два чифта боксерки... Май това беше.
лак за нокти
лакочистител
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
potnik bqlo s rozovo ot Kenvelo za 9.99![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Малко класикаhttp://img27.imageshack.us/i/nikegnu.jpg/ --> кецове "Nike" за 220 лв.
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()
Кецове LACOSTE 185 лв, а колкото до тоз предния имам ги същите ама бяло със зелено и са 165 лв недей лъга не сме прости тука![]()
![]()
![]()
А пич аз си ги зех февруари в момента са на промоция 95 лева еи еи мн лъжеш еи ...![]()
![]()
Стоянския, приятелю драг, аз НЕ лъжа и това, че твоите невероятни марки -- Adibas и Nice са с 50 кинта надолу мен хич не ме ***. Така, че ако обичаш носи си невероятните кецове и ти препоръчвам да не ми викаш "тоз".
П.П. Ср за спама скъпи дами![]()
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()
Пфф за ко лъжеш хорта...![]()
![]()
![]()
![]()
Моите невероятни марки са доста по-напред от тебе така че...