- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парафинови ролки
Какво , какво ? Такова нещо за пръв път чувам , но ще ми е интересно да науча каква е тази рокля . Ако искаш може да постнеш снимка на такава рокля , защото ми звучи супер странно !![]()
Не рокля, а ролкиПървоначално написано от dark_sw
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
xauhxa i az o0tna4alo pro4etoh ro0klq ii se 4udqПървоначално написано от dark_sw
DD
![]()
![]()
![]()
to e trudno da se seti6 4e sa rolki ne roklq
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
mdAa mno0gy :PD
Ми парафиновите ролки първо се варят и после се слагат на суха коса.След 30 минути махаш и ефекта е траен. В тях трябва да има и течност- парафин. Бързо ставаСтруват към 2-3 лв.
Ми да горят си я. Някои хора много се оплакват, а други казват, че не е чак толкова много. Пробвай и ще видиш при теб как е. Моята я горяха и затова ги оставих!![]()
Така де , обърках се . Какви са тея ролки , плс ми обясни !Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
![]()
![]()
Малко трудно ще бъде ама както и да е...все пак си на 11 годиниПървоначално написано от dark_sw
Рокля...боже...ти мойеш ли да четеш?![]()
За разлика от теб мога , ама тука се обърках .Първоначално написано от Don't touch me
И престани да се заяждаш , защото не правиш особено добро впечатление . Докато се опитваш да ме критикуваш се излагаш супер много !
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Don't touch me
Е стига де объркала се е човешко е....вия ще я изядете.....
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Първоначално написано от ~Munika
da beeeeee bahti vie vse edno ste bezgre6ni!!!!!!!obarka se nqkoi i barzate da go zaqdete!!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Хах , тя ми се заяжда защото съм на 11 и пиша във форума . Давала съм съвети на по-големите и не ми прилягало , била съм много отворена за годините си и тн ! 100 пъти и казах , че не е тя човекът , който ще ми казва как да се държа и какво да пиша по форумите , ама тя пак се заяжда !Първоначално написано от ~Munika
Въпрос на възпитание ...
![]()
Тези ролки горят доста по-малко от маша, например. И изглежда доста яко после. И са евтини. И имат ефект, колко дълготраен зависи от косата![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами , незнам точно от къде може да си ги купиш , но потърси в някой козметичен магазин .![]()
Какво представляват?Да не са от онези дето се пълнят с вода?
Офтопик:от къде да си купя течен парафин?