- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искАм дА си го върнА.......
Наскоро скъсах с приятеля ми или по точно тои скъса.Но от тогава не мога да го забравя.Тои ми каза че вече не изпитва нищо към мен.Но аз не мога да се примиря с това.Много искам да го накарам да съжалява за това че ме е зарязал, защото знам че тои наистина направи голяма грешка...![]()
Всичко с времето си..не е дошъл момента да съжелява..а тва,че вече няма да го имаш -НЯМА ДА ГО ИМАШ!!Примири се,живота не свършва![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Отмъщението не е решение... остави го, той сам ще разбере, че е сгрешил![]()
![]()
JUST DANCE!!
+1 да!По-скоро го забрави..колкото по-бързо разбереш,че не струва,толкова по-добре..Първоначално написано от kefish_meee
Желязна Девица
Остави го момчето. Щом те е скъсало, значи има защо. А и ако решиш да му "отмъщаваш" само ще му докажеш, че е взел правилното решение. Любов насила не става.
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Да го накараш да съжалява? Невъзможно е, не можеш да управляваш съвестта му. Забрави го, така ще докажеш на себе си, че си по-силна.
гледай си живота , да не ти пука , живей си на максимум и той сам ще разбере , че е направил грешка....![]()
Как ше го накараш да съжелява като той не изпитва нищо вече към теб? Продължаваи напред, няма да ти е последното гадже...
Животът е адът описан в Библията!
+1 няма смисъл да се мъчиш,ако найстина държиш на него трябва да искаш да е щастлив с теб или без тебПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Няма смисъл. Продължи напред и го забрави вместо да мислиш как да му правиш гадно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Тука ще споря... Някой да те зареже е се1 да ти каже "Ти за мене вече си грозен..." ... Отмъщението лекува в такива случаи ...Първоначално написано от ThePowerOfLove
Най-лесното отмъщение... Разбираш къде ходи на кафе той... Фащаш си гадже и го водиш там "за да изпробвате нещо ново" ... Бившия те скива , топките му скачат до главата и всички са щастливи освен той !
I am not an artist I am a fucking work of art!
xercu^es и аз това си мислех, но все пак тои ми каза че вече не изпитва нищо към мен и мисля че ще му е все едно ако ме види с друг...![]()
И все пак нищо не губиш ако опиташ, нали?Първоначално написано от bUbInkA__
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Еми отмъщението не е решение...Забрави за това момче.Обаче ако на истина искаш да му отмъстиш послушай xercu^es
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Донякъде съм съглсна, ноо не съм съглсна с това ,че той задължително трябва да съжалява.. Защо да съжалява щом вече няма чувства и т.н. Не е ли по-добре че те е оставил, а не е продължил да е с теб без чувства?! Ти какво искаш да е с теб от съжаление ли?!Първоначално написано от kefish_meee
Щом не изпитва нищо към теб, най-добре го забрави и гледай напред.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еми щом е решил че всичко е приключило...
Просто се опитай да не мислиш за него. Няма смисъл...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Както беше казал един човек в един др форум :"най голямата мания е чакаш го с една бухалка и го питаш: сигурен ли си ,че не ме харесваш ...отговора винаги ще е отрицателен повярвай "
![]()
![]()
![]()
А сега сериозно щом то е оставил си има причина (била тя основателна или просто ,не е бил наред с главния) Опитай се да го забравиш и гледай положително на нещата ,щом те е зарязал значи не те е заслужавал![]()
И аз искам колело от печка ама уви...Не става миличка..Move on..